evet perihel para konusu dedinde yani duygusal olarak nasıl hallediyoz para meselesini??
17 Ocak 2008 00:10
*** perihel
:)gerçekten sazanmışsın ama ;p
evet veriyorum
ordan yer fıstığına geçeriz
ama saati biraz erkene alcam..ben de senin gibi düşündüğüm için 18:18olsun dedim ama ist buldan izmirden gelcek arkadaşlar için zor olcak
sazan demis ki:
Peri bizi diskoyada götürücekmisin?
Eğer öyleyse söz veriyomusun?
17 Ocak 2008 00:10
scoobydoowhereareyou
çoluk çocukla bu işlere kalkışılmaz
17 Ocak 2008 00:11
gülin l'angelo
sen de gel baby
cigdém demis ki:
canımsın gülinim :) sen istanbul havası alırkene ben ankarada oliciimmmm :)
17 Ocak 2008 00:11
*** perihel
sen yolüstü müsün?
zatı muhterem demis ki:
çoluk çocukla bu işlere kalkışılmaz
17 Ocak 2008 00:30
kiss ekaton epta
perihelim, canım bence buluşma saati 16:16 olsun :P ama 16:16, 16:15 veya 16:17 kabul etmem :) kronometre getireceğim yanımda :P
17 Ocak 2008 00:50
sazan
hava kararmadan diosunuz yani..Voah..Gecede biyere devam ediceksek,uzun bir gün olucak sizin için :P
17 Ocak 2008 00:59
*** perihel
olur canım ben şu corvusa bi gideyim yarın
..bakalım yazarım gelişmeleri
hasnicktir demis ki:
perihelim, canım bence buluşma saati 16:16 olsun :P ama 16:16, 16:15 veya 16:17 kabul etmem :) kronometre getireceğim yanımda :P
17 Ocak 2008 01:01
kiss ekaton epta
her gün ankaraya gelemiyorum, gelmişken sabaha kadar çok sevdiğim insanlarla eğlenmek istiyorum ;)
perihelim, sabaha kadar devam eder mi eğlence? ona göre kalacak yer ayarlayacağım yoksa. yok sabahın ilk ışıklarına :) kadar diyorsanız yer ayarlamayacağım. :)
sazan demis ki:
hava kararmadan diosunuz yani..Voah..Gecede biyere devam ediceksek,uzun bir gün olucak sizin için :P
17 Ocak 2008 01:04
aslan67
Kaç kere söyledim şu aktivitelere 'Ben Katılmayacağım!' butonu koyun diye:P
17 Ocak 2008 01:10
sazan
her gün ankaraya gelemiyorum, gelmişken sabaha kadar çok sevdiğim insanlarla eğlenmek istiyorum ;)
perihelim, sabaha kadar devam eder mi eğlence? ona göre kalacak yer ayarlayacağım yoksa. yok sabahın ilk ışıklarına :) kadar diyorsanız yer ayarlamayacağım. :)
Halinin kalacagını sanmıorum o yüzden bence saat 3bucuk en gec 4 gibi dagılırız gibi..Topluca nereye gideriz bilmem..Topluca gidermiyiz onuda bilmem.Ben IF'e gitmek istiyorum dogrusu..Yer Fıstıgı demişti biri..'Kop kop' için güzel olabilir tabi..:P Neyse hele bulusma olsunda orda konusulur nede olsa..Nie taktım bu kadar acaba...sanırım saatle alakalı..
17 Ocak 2008 01:10
kiss ekaton epta
Ya aslında ilk buluştuğumuz yer böle muhabbet edebileceğimiz, çok gürültülü olmayan bir ortam, sonrasında da kop kop faslına geçebiliriz ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16546
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.