| |
luteus
|
arkadaşlar acil ve ihtiyaçtan satıyorum cihazı. üzerinde bir çizik dahi yok. çok titizimdir tertemiz bir cihaz. çok uzun süre de kullanmadım. alalı 5 ya da 7 ay ooldu emin değilim. sıfır fiyatı araştırırsanız göreceksiniz. yazmama gerek yok. benim istediğim
fiyat 550 ytl
ihtiyaçtan satıyorum. yoksa cihazdan çok memnunum. cihazın özelliklerini ve çektiğim resimleri cihazın da resimlerini aşağıda veriyorum. incelersiniz. almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilirler özel mesaj ya da cep numaramdan.
numaram 0555 539 0 733
msn : unsaldeniz@msn.com
aşağıda verdiğim resimlerin bazısında auto, bazısında manuel çekim vardır. ışığa karşı ve hareketli çekimler de koydum. gece görüşü açıkken de çektiğim 1 resim de koydum.
[B]özellikleri,[/B]
# Lens tipi 1/1.8 7.2 (effective) Megapixel Super HAD™ CCD
# Resim formatı JPEG, sıkıştırılmadan TIFF ve RAW
# Ardıl / Movie çekim MPEGMovie VX
# Gece Çekimi
# Arabirim USB 2.0
# Batarya NP-FR1 rechargeable lithium-ion battery
# Bellek Memory Stick® Media, Memory Stick PRO™ Media, CompactFlash Type I
# Video çıkışı NTSC/PAL
# Maksimum çözünürlük 3072 x 2304
# Resim Sensörü 7 MP
# Optik zoom oranı 4X
# Digital zoom 2X
# Normal odak uzaklığı 50cm
# Makro odak uzaklığı 10cm
# Dahili flaş Var - Kendikendine çekim 10 saniye
# Renkli LCD ekran 2.5 TFT renkli (123,000 pixels) LCD ekran
# Çekim hızı 1/8 – 1/2000 sec. (Auto), 1 – 1/2000 sec. (Program Auto), 30 – 1/1000 sec. (Manual)
# İşletim sistemi Microsoft® Windows® 98/98SE/Me/ 2000/XP Home/XP Pro; Macintosh® OS 9.1/9.2/X (10.0, 10.1, 10.2, 10.3)
# Boyutlar 119.8 x 72 x 63mm / 360gr.
# Aksesuarlar: NP-FR1 Şarjedilebilir InfoLithium® Batarya, AC-LS5 Şarj aleti, A/V ve USB Kablo
cihazla beraber hafıza kartı hediye ediyroum. 512Mb MemoryStcik
Gece görüşüyle ve flash' lı çekimi

-
Hareketli ve Işığa Karşı Çekim

-
Başka Örnek
-

Cihazın Resimi

|
|
~ 262 gün
|
|
| |
aslan67
|
var ya geçen gün bana şu makineyi satıyorum dediğinde söylediğim her şey aynen geçerli:D
şu dakika elimde bu kadar para olsa 1 saniye durmaz alırım bunu..dehşet bir makina..
|
|
~ 262 gün
|
|
| |
kandanadam
|
ver gazı ömeeerrr(:
550 ytlnin benim 1 aylık kiramdan bile fazla oldugunu belirterekten yavaşça uzaklaşıyorum burdan.
|
|
~ 262 gün
|
|
| |
ıstanbullu
|
üstadım bunun bi üst modeli çıkmış manyak bişi yahuu .)) umarım alıcı bulursun..birde alışveriş sitelerinde ilan ver..
|
|
~ 262 gün
|
|
| |
aslan67
|
valla biraz gazlı oldu belki;ama izmir buluşmasının fotoğraflarını bu makinayla çektik süper kaliteydi:D
harbiden ihtiyacım var zaten;ama para yok işte:D
milli piyangoyu bekliyorum,çekilsin ben alacağım:D
michelangelo demis ki:
ver gazı ömeeerrr(:
550 ytlnin benim 1 aylık kiramdan bile fazla oldugunu belirterekten yavaşça uzaklaşıyorum burdan.
|
|
|
~ 262 gün
|
|
| |
luteus
|
haha ömer kopardın beni baba ! :D evet çok ii makina bana artık yetmiyor.. afterrain in dediği gibi bir üst modeli çıkmış ben de ona terfi edicem... para lazım :D işin aslı paraya sıkışık değilim daha yeni bir cihaz alıcam daha çok para tutuyor bununda elimde durmasına bir gerek yok yani. Fotografçılığa merak saranlar için bence 2. hatta 1. basamak da diyebilirim. amatörler için güzel bir cihaz.
|
|
~ 262 gün
|
|
| |
*mahkum*
|
|
|
~ 237 gün
|
|
| |
aslan67
|
piyango çıkmadı bana ne yapalım kısmet:D
|
|
~ 237 gün
|
|
| |
luteus
|
ben hala satmadım makinayı... yneiden satmaya karar verdim. alıcı olan avrsa irtibata geçebilir benimle.
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
tohunç
|
lan sen ölmedin mi
*mahkum* demis ki:
güzelmiş
|
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
luteus
|
baba adam mesajı 12 Ocak 2008 02:28 ' da yazmış :D belki öldü belki ölmedi bilmiyoruz...
konu benim makina... satmam lazım para lazım. yok mu alıcı olan ?
|
|
~ 200 gün
|
|
| |
_volkan_
|
kardeş sahibinden.com gittigidiyor.com u falan denesene
|
|
~ 193 gün