ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
onur...ka$ınıyon sen :D ama herkes isterse giderük tabi :D
17 Aralık 2007 00:38
devilsting
katılım had safhada!!
17 Aralık 2007 00:40
zâtı muhterem
o değil edirnede mekan yok demiş..siz pek takılmıyosunuz galiba
17 Aralık 2007 00:50
hatun
trakyadan foruma takıLan az oLunca (: biçer-döver arkada$ım mekan var ama sıkıcı ßi yer edirne istanßuL gißin değiLki.....aaa onur ofeLya eLaray gidekmi??ßi naci var adam akrep ßurcu accaip faL ßakıo harßi diom hönk diyine kaLdım kuzi yauv...kaave yanında tarotta ßaktı ßana....
17 Aralık 2007 00:53
zâtı muhterem
edirnede içme kültürü var bi kere..öyle her barına gitmeyin tabi mesela ben sinemasının falan olduğu bir cadde vardı bankalar falan hani orda ikinci kat bir yer vardı 2 ve 3 aslında..orda güzel sohpetlerim olmuştur bir dayımız vardır kendilerine iki bira ısmarlayıp saatlerce mandolin dinlemişimdir.sonra ordan çarşıya gelirkenki işkembecinin kızına asılmam tamamen şanssızlıktır..kafa iyi olunca saatte 2 olunca yanlışlıkla hal hatır sorma gereksinimi duyan ben içinde hiçbir kötülük olmadan sadece arabayla evine bırakırım diye düşünmüşümdür.kaldı ki işkembecide duruma öyle çokta olumsuz yaklaşmadı..konu dışında bunlar tabi ama edirneden şikayet etmeyin bence.evet istanbul farklı ama onunla kıyaslamanız bile hata..
ismaiL senin ne i$in far oLm :D:D yok La geL harç muhaßßetini çözerik...... taner ßurgazda ne i$imiz var ßaßa :D koaLalumpur nireymi$ ora??
17 Aralık 2007 01:07
ofelya_dişi kişilik
ee nereye gidioz karar werebildinizmi bari?
17 Aralık 2007 02:13
anthony casso cesare
Konuşalım tabe anlaşmazlıklar çözmeye geliyorum volkan turzim e bindiğim gibi ordayım ciğerciye de gideris:))
anack-su-namun demis ki:
ismaiL senin ne i$in far oLm :D:D yok La geL harç muhaßßetini çözerik...... taner ßurgazda ne i$imiz var ßaßa :D koaLalumpur nireymi$ ora??
burgaz süper memleket yaf paris gibin, her bişi var elbet yapcak bişiler bulursunuz yda keşana fasıla gidin:)
anack-su-namun demis ki:
17 Aralık 2007 13:11
anthony casso cesare
Ben de ordayım ortam süper olcak coşacaz:p
17 Aralık 2007 13:28
anthony casso cesare
Otobüse atlarız 3 saatte istanbul:D
17 Aralık 2007 13:49
yokum ben artık...
anaaa klaus geliyo :S
la klaus sen ankarada diil miydin?
17 Aralık 2007 14:24
yokum ben artık...
problem çıkmazsa oradayım.. :)
17 Aralık 2007 14:36
hatun
hakkat haa ??kLaus gısss sen nirden çıkdııın :D ßak geLmezsen fena oLar ha :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16481
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!