bu kadar saf katıksız olmayı kaç kişi biliyor hımmmm :)
Aşık olunca, oldum diyin.. bitince de teşekkür edin.. her ne ile biterse bitsin, edin.. çünkü o sizin bir saniyelik de olsa öküzün trene baktığı gibi baktığınız kişi..
15 Aralık 2007 01:50
lithium
herkesin tuttuğu da kendine o zaman..:p
küçük bir kız çocuğu demis ki:
herkesin aşk anlayışı kendine..
15 Aralık 2007 01:58
kucuk bir kiz cocugu
aşka 1 yan bakana 2..
15 Aralık 2007 02:01
cigdém
yan bakanın gözü çıksın
15 Aralık 2007 02:04
nih@n
aynen en süper olan bölümü
hiroshima şürekası demis ki:
boomerang ¹³.....İster aşkın kıymetini bil, ister bilmesini sağla, ister sil ve baştan başla, ister sardır ortalara oradan devam et.. ama yaşa.. yaşadığına da şükret.. güzel bir duygu iken bu, bitince de adam ol, mert ol.. sus..
en beğendiğim kısmı....
15 Aralık 2007 08:59
boomerang ¹³
var.. var.. mühim olan kaç kişi oldukları değil.. ne kadar sesi çıktıkları.. :o)
cigdém demis ki: bu kadar saf katıksız olmayı kaç kişi biliyor hımmmm :)
Aşık olunca, oldum diyin.. bitince de teşekkür edin.. her ne ile biterse bitsin, edin.. çünkü o sizin bir saniyelik de olsa öküzün trene baktığı gibi baktığınız kişi..
8 Mart 2008 14:05
çutee-libertine-
yüzümde bi tebessümle okudum tüm yazıyı valla eline sağlık..
aşkı tanımlamaya çalışmalar, limitlerini belirlemeler hepsi lafta kalıyor..yaşarken tadını çıkarmak, çok sorgulamamak gerek..öncekinde yaşadığını yeni ilişkiye ödettirmemek lazım en başta..
8 Mart 2008 15:20
_bambam_
hay aklınla bin yasa sen
8 Mart 2008 15:21
pga::buz
Bazen oluyor öyle sövüyorsun ama çok sevmişsin ve sinirden olmuş bütün bunlar... O terk edince... Hani din derslerinde sürekli söylerelerdi, öfke geldiğinde akıl gider... Öyle bir şey... Ben yaptım, sövdüm. Sonra özür diledim. Oldu mu? Olmadı.
Bazen öfkeye hakim olamıyorsun. İrade meselesi... Benim gibi şımarık, her istediğinin elde etmiş, iradenin ne demek olduğunu daha yeni yeni öğrenen biri için zordu hakim olmak...
uysalhan demis ki: ikinci baskı sevimli olmuş aslan67.
bomerang.
haddim olmayarak; takdir edebilir miyim.
bir konu anlatılırken, hele ki bu konu aşk ise, ancak ve ancak bu kadar doğal ve güzel olabilir. daha güzelini benim kafa hayal edemiyor... :)
bu işişn bir sırrı var mı ? :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16430
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!