| |
yüce ins@n
|
pardon neyi düşünmem gerekiyor?
lion44 demis ki:
abazalık durumu degil bu güzel herzaman degerlidir
sende yoksa, sen düşüün
|
|
|
1 ~ 267 gün
|
|
| |
selanik
|
yani güzellik aramak sana göre bir dezavantaj olabilir.
biz sadece cinsiyet olsun mu diyoruz.
|
|
~ 267 gün
|
|
| |
nadas__
|
bizim bolumdede 54kız 6erkek war :((( hksızlık ya ben de muhendıslıge gıtmek ıstıorum yada ordakıler gelın bızım bolume :))
|
|
~ 267 gün
|
|
| |
yüce ins@n
|
decoder alıcam.. o anlatır artık neyse arkadaşım haklısın .. ne alakaysa dediğimle artı verdiğin cevap.. kafan mı güzel nedir... hadi sana iyi geceler
lion44 demis ki:
yani güzellik aramak sana göre bir dezavantaj olabilir.
biz sadece cinsiyet olsun mu diyoruz.
|
|
|
~ 267 gün
|
|
| |
tavlamania
|
o değil de son zamanlarda kızların mühendisliklere ilgisi arttı fakında mısız?bizim dönemimizde 4-5 tane var,bizden sonra 7-8 e çıktı 1. sınıflarda tam tamına 19 kız varmış,vay anasını! hatta geçenlerde kantinde 5 kızı aynı masada görmüşler,yaa
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
ülkü özcan
|
biz ilk üniye başladığımızda bütün kızlar(4 tane) aynı sırada oturmuştuk..bütün herkes bizi izliyodu.. (:
bi daha da o ilgiyi göremedik.. :P
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
tavlamania
|
ama şöylede bişey var,mühendisliklerde en azından bizim bölümde hep tektük kız olur tmm ama hepbiri çok güzel oluyo tüm bölümler biliyo onları,nası denk geliyolar anlamadım?
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
kiss ekaton epta
|
Üniversiteye kız ortamı yapmak için mi geliyoruz? Yoksa okuyup, araştırmaya mı?
Ben bilmiyorum ve aydınlanmak istiyorum.
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
tavlamania
|
o zaman bilmediğin daha çook şey var demektir,bence hemen bu gün öğrenmeye başla
hasnicktir demis ki:
Üniversiteye kız ortamı yapmak için mi geliyoruz? Yoksa okuyup, araştırmaya mı?
Ben bilmiyorum ve aydınlanmak istiyorum.
|
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
emell
|
yeni arkadaslari yanlis seyler ogretmeyelim lutfen :D
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
zifir
|
mühendislik ögrencisiyim..bir de kızım...sanırım cinsiyetimde cogu kişi tarafından farkediliyordur:)))
yalan bunlar kardesim!!!kac tane arkadasım var o hatun senin bu hatun benim takılan..teyyyy....teyyyy...
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
purepoison(can):):)
|
oooo mühdeki kızlar napsın abi ders çalışmaktan oje makyaj yapamıolar
şimdi biz yanyana iki kmapus biri müh-fen ed.
dieri hukuk-mimarlık-vs
bu iki kampus arasındaki farkları bi görseniz bizim kampusten o mimarlığın oldu kampuse geçtinizde bi an kendinizi podyumda yürüyen çıtırları isler gibi hissediorsunuz :S:S:S bizdekilerde üstüne ne buldysa giymiş gelen yüzünde makyajın m si yok ......
şincik ama müh kızlar kokoş olmamalarına rağmen o kokoş olan kızlara 10 basıor hem kafa çalşıor daha ne
selanik demis ki:
mühendislik fakültesinde bir bayan olmak zordur.Dersler ile ugraşmaktan bakım yap-ma/ama-yan arkadaşlar var :D.Yani biraz itici duruyorlar.Dolayısıyla biraz inek olmaları can sıkıcı olabiliyor
hatta bir arkadaşın dedigi gibi müh deki erkekler kızlardan daha güzel :D
|
|
|
1 ~ 233 gün
|
|
| |
solitary man
|
vala elektrik elektronik okudum:D gerçektende.. 1 erkeğe 3 erkek düşüodu yani:D yokluk içinde okuduk anasını satiim:D
|
|
~ 233 gün
|
|
| |
sunburn
|
bizim bölümde bi sürü güzel kız var gayet oldu mu oluyor mühendislikte de..:)
|
|
~ 232 gün
|
|
| |
eda_laylay
|
bizim bölümde de 30 kıza bi erkek düşüo ya :S
|
|
~ 232 gün