ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ANKARADA ŞAMPİYON GİBİ KARŞILANACAK FENERBAHÇE
ANKARA FENERBAHÇENİN İKİNCİ KALESİDİR BU UNUTULMAMALI !
SOĞUK BELKİDE O GÜN KARLI OLACAK HAVA
FENERBAHCENIN PUAN KAYBETMESİ BÜYÜK İHTİMAL
BEN FENERBAHCELIYIM VE TAKIMIMI TANIYORUM O YÜZDEN SÖYLÜYORUM :=)
ANKARADA GİTTİĞİM BÜTÜN MAÇLARINDA PUAN KAYBETTİ BU MAÇINA GİTMEYECEĞİM , YENSEDE YENİLSEDE FENERBAHÇEM EN BÜYÜK .
:)
14 Aralık 2007 11:13
..!!onur
tabi ki yenices :D 1-3
14 Aralık 2007 11:43
..!!onur
Türkiye'de, Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur. Esnafın yüzü güler, parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz. Tiyatrolar, sinemalar, sazlar, barlar meyhaneler fuldur. Stadlar Türkiye'nin her vilayetinde lebaleptir. Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür, Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz...
114 Aralık 2007 13:29
'' i l k o ''
hayatımın baharında gönlümü verdim sana,okulum stadyum,diplomam şampiyonluk olsun.
114 Aralık 2007 13:35
comandante
Son bir hafta içinde 2 çok önemli ve zorlu maçtan zaferle ayrıldık. Bu maçların yorgunluğu olacaktır oyuncuların üztünde. Zico belki de G.Antep maçında yaptığı gibi sürpriz bir kadro sürecek sahaya. Belki de doğrusu budur. Dileğimiz puan farkı bu kadar kapanmışken kaybetmemek. Yine de herşey olası. G.Birliği kötü bir sezon geçiriyor ve bu maçı milat olarak görüyor. Cavcav Efendinin içindeki fenerbahçe düşmanlığını da hesaba katarsak zor bir maç olacak. Hayırlısı olsun
14 Aralık 2007 22:57
comandante
Beklediğimiz gibi çok zorlu bir maç oldu ama maçın bu kadar zor olmasında temel neden hakem olacak eyyamcıydı. İnanılmaz sertliklere müsamaha gösterdiği gibi önceden emir almışcasına Edu ve Lugano'yu cezalı duruma düşürerek gelecek hafta oynanacak TS maçı öncesi Trabzonlu Başkanı Ulusoy(suz)a da kıyağını geçti. İlk yarıdaki bariz penaltının verilmemesini hiç yadırgamadım bile. Zira ilk yarı biterken henüz 1 tane bile lehimize penaltı düdüğü çalınmadı tıpkı geçen sene olduğpu gibi.
Ama bizim başka takımlar gibi hakem kararlarına ihtiyacımız yok allaha şükür. Futbol virtüozlerimiz gereken anlarda sahneye çıkarlar ve son noktayı koyarlar. Herkes bilsin ki FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇİLMEZ.
16 Aralık 2007 21:25
devilsting
Virtüöz dediğin Semih oluyo heralde :D
Hem böyle yazı yazıyosun hemde dalga geçilmez diosun.. Dalga geçmemek elde deil..
comandante demis ki:
Ama bizim başka takımlar gibi hakem kararlarına ihtiyacımız yok allaha şükür. Futbol virtüozlerimiz gereken anlarda sahneye çıkarlar ve son noktayı koyarlar. Herkes bilsin ki FENERBAHÇE İLE DALGA GEÇİLMEZ.
16 Aralık 2007 21:31
comandante
Aslında ben o kelimeyi Alex için kullanmıştım. Zira 2. golde Semih'in vuruşu kadar onun ortası da muhteşemdi. Sonuçta KOYDUK MU? KOYDUK durumu söz konusu
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16412
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.