ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > ödün vermek
baskasi icin kendinden odun vermek sevgi
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

fresya
fresya
diyelim ki birini çok seviyorsunuz ve değer veriyorsunuz...ama prensiplerinizle çakışan olaylar var...mesela sigara içmenizi istemiyor yada sizden farklı bir sey istiyor yada siz onu tanımaya ve güvenmeye çalışırken o ise yakınlaşmaya çalışıyor.....hayatınızdaki önemsediğiniz o kişi için nelerden vazgeçersiniz ne kadar kendiniz den ödün verirsiniz? buyrun bakalım.....
13 Aralık 2007 11:54   mesajın adresini al  

fresya
fresya
ben yıllar önce yurt dısındaki eski erkek arkadasım için o zaman yurt dısı için hazırlanan kartlarda yoktu yüksek telefon faturası ödemiştim...
değdimi hayır.....
13 Aralık 2007 11:56   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
bir bakarım neleri yapmamı istiyor ya da istemiyor ?, bunları beni düşündüğü için mi yapıyor kendi çıkarları için mi ? onun için kendimden ödün vermem ..bu kişinin karakterini yansıtır ayrıca...

13 Aralık 2007 12:04   mesajın adresini al  

nih@n
nih@n
hiç bi şekilde ödün vermem.ya gerçi bunu çok kolaylıkla söyleyebiliyorum çünkü bugüne kadar hiç sevmedim :)) ama olaki seversem de sanmıyorum ödün verebileceğimi.
13 Aralık 2007 12:27   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
eğer karşılıklı olduğuna inanırsam çok seversem bazı çok minik tavizler verebilirim...
13 Aralık 2007 12:39   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ya bir gün aşk, ikili ilişkiler konusunda böyle yardıra yardıra yazıcam ama ne zaman bilmiyorum..

canım benim sigara içenin nasıl sigara içtiği..
sigarayı neden bırakmasını istediği..
veya maça gitmenize izin mi vermiyor.. sebebi durum şart oda sıcaklıkları adet dönemleri geçmişi aile yapısı cart curt her şey girer buna..

böyle çıkıpta yani ödün verilir mi? ne ödünü anasını satayım..

telefon faturası ödemişmiş, sonra deymişmişmiş.. ulan bir kere sen onu istediğin için yaptın, dur ben arayayım ödün vereyim diye yapmadın zira böyle yapıyorsan da davar oğlu davardır o kişi..

şöyle çıkıp da böyle böyle olursa böyle olur mu sorularına hayranım açıkcası.. sinirlenmedim ama söyleyeyim sonra böyle konuşunca sinirlendi oluyor küfür etti oluyor halbuki ben terbiyeli bir pezevengim..

yapilmasi gereken hicbir zaman fedakarlik degildir
 2   13 Aralık 2007 12:43   mesajın adresini al  

fresya
fresya
tabiiki yapılması gerekenler yapılır ama ilişkide senin limitini aşan seyleri yinede yaparmıydın buda ödün vermek değilmi kendinden?
13 Aralık 2007 12:53   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
limitini aşan şey söyler misin 1 tane?
13 Aralık 2007 12:56   mesajın adresini al  

naiade
naiade
Ödün vermek nedir_?

Kendi ihtiyaçlarını, kendi isteklerini, alacaklarını bir süre kendi isteğinle görmezden gelmek. Karşındakini daha çok düşünmek, bunu yaparken karşılık da beklersin, karşılık almazsan çok güzel bir sömürülürsün. Sömürülmezsen karşılıklı hoşgörü olur adı.

Ben kendim, her zaman ben. Her insan için geçerli. Ödün vermek yalan bir fiildir esasında. Yok öyle bir model.
13 Aralık 2007 14:11   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
limitli aşk....yok yok kotalı aşk daha şık durdu....

-aşkım bu ay ödün kotamı aştım....
13 Aralık 2007 14:17   mesajın adresini al  

fresya
fresya
diyelim gece 11 e kadar izinlisiniz...ama karsı taraf zorlasın zorlamasın 12 yada sabahın 1ine kadar dısardasın....buda bence kendi limitini asmaktır....
yada aranızda bir cekim oldu ve yakınlastınız.....ve o esnada ileri gitti bir konuda
onun icin normaldi...senin için sınırları zorlamaktı buda ödün vermektir...
değilmi?
13 Aralık 2007 14:20   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
sanırım ödün vermem :D oldugum gibi kabul etsin :P
13 Aralık 2007 14:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008