ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
diyelim ki birini çok seviyorsunuz ve değer veriyorsunuz...ama prensiplerinizle çakışan olaylar var...mesela sigara içmenizi istemiyor yada sizden farklı bir sey istiyor yada siz onu tanımaya ve güvenmeye çalışırken o ise yakınlaşmaya çalışıyor.....hayatınızdaki önemsediğiniz o kişi için nelerden vazgeçersiniz ne kadar kendiniz den ödün verirsiniz? buyrun bakalım.....
13 Aralık 2007 11:54
fresya
ben yıllar önce yurt dısındaki eski erkek arkadasım için o zaman yurt dısı için hazırlanan kartlarda yoktu yüksek telefon faturası ödemiştim...
değdimi hayır.....
13 Aralık 2007 11:56
serd@l
bir bakarım neleri yapmamı istiyor ya da istemiyor ?, bunları beni düşündüğü için mi yapıyor kendi çıkarları için mi ? onun için kendimden ödün vermem ..bu kişinin karakterini yansıtır ayrıca...
13 Aralık 2007 12:04
nih@n
hiç bi şekilde ödün vermem.ya gerçi bunu çok kolaylıkla söyleyebiliyorum çünkü bugüne kadar hiç sevmedim :)) ama olaki seversem de sanmıyorum ödün verebileceğimi.
13 Aralık 2007 12:27
serd@l
eğer karşılıklı olduğuna inanırsam çok seversem bazı çok minik tavizler verebilirim...
13 Aralık 2007 12:39
boomerang ¹³
ya bir gün aşk, ikili ilişkiler konusunda böyle yardıra yardıra yazıcam ama ne zaman bilmiyorum..
canım benim sigara içenin nasıl sigara içtiği..
sigarayı neden bırakmasını istediği..
veya maça gitmenize izin mi vermiyor.. sebebi durum şart oda sıcaklıkları adet dönemleri geçmişi aile yapısı cart curt her şey girer buna..
böyle çıkıpta yani ödün verilir mi? ne ödünü anasını satayım..
telefon faturası ödemişmiş, sonra deymişmişmiş.. ulan bir kere sen onu istediğin için yaptın, dur ben arayayım ödün vereyim diye yapmadın zira böyle yapıyorsan da davar oğlu davardır o kişi..
şöyle çıkıp da böyle böyle olursa böyle olur mu sorularına hayranım açıkcası.. sinirlenmedim ama söyleyeyim sonra böyle konuşunca sinirlendi oluyor küfür etti oluyor halbuki ben terbiyeli bir pezevengim..
tabiiki yapılması gerekenler yapılır ama ilişkide senin limitini aşan seyleri yinede yaparmıydın buda ödün vermek değilmi kendinden?
13 Aralık 2007 12:53
boomerang ¹³
limitini aşan şey söyler misin 1 tane?
13 Aralık 2007 12:56
naiade
Ödün vermek nedir_?
Kendi ihtiyaçlarını, kendi isteklerini, alacaklarını bir süre kendi isteğinle görmezden gelmek. Karşındakini daha çok düşünmek, bunu yaparken karşılık da beklersin, karşılık almazsan çok güzel bir sömürülürsün. Sömürülmezsen karşılıklı hoşgörü olur adı.
Ben kendim, her zaman ben. Her insan için geçerli. Ödün vermek yalan bir fiildir esasında. Yok öyle bir model.
diyelim gece 11 e kadar izinlisiniz...ama karsı taraf zorlasın zorlamasın 12 yada sabahın 1ine kadar dısardasın....buda bence kendi limitini asmaktır....
yada aranızda bir cekim oldu ve yakınlastınız.....ve o esnada ileri gitti bir konuda
onun icin normaldi...senin için sınırları zorlamaktı buda ödün vermektir...
değilmi?
13 Aralık 2007 14:20
..!!onur
sanırım ödün vermem :D oldugum gibi kabul etsin :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16388
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.