ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kantindeki trafiğin beterleşmesini sağlayan sebep olarak öne sürülen yeniler için bir kullanma klavuzu hazırlanmasını düşündük.
şuanda bir taslak halinde...
herkesin yardımlarıyla tamamlanılıp belirlenen tarihte aynı anda ilgili kurum ve kuruluşlara bombe etkisi gösterecek şekilde yollanacaktır :))
maksat muhabbet baştan sölim :)
bu eylemin tekrar tarihi gelmiş...baştan başlıyoruz...
mekan, adres
mekanımız ortakantindir....diyorduk..artık tüm memleket eylem alanımızdır..(çok mu abarttık lan)
kuralları bi toplayalım bakalım.
yine üye alımı durdurulsa
bence yeni üyelerin bir süre, hiç konuşmadan sadece izlemeleri gerekiyor
yeniler için bi forum açılsın.eskiler oy versın.belli puanı ttoplayanlar girsin eskilere
adreslerine kullanma kılavuzu yollansın, 1 hafta sonra sınavla alınsınlar
9a6 nın hazırladığı klavuz...
soru 1-kullanma kılavuzunu okuyunuz..anladığınızı kısaca özetleyiniz
soru 2-sevgilizle mutlu musunuz?onun sizi aldatması,ağzınıza burnunuza sıçması gibi durumlar söz konusu olabilir mi?cevabınız evetse bunları forumlarda paylaşmak yerine tartışabileceğiniz arkadaşlarınız var mı?
soru 3-sevgiliniz yoksa internete bir kadına/erkeğe asılma konusunda sınırlarınız nelerdir?
soru 4-sanal ortamda küfür hakkında neler düşünüyosunuz?
soru 5-birinin size sen aptalsın demesiyle,aptalca davranıyosun demesi arasında ne gibi farklar vardır?
soru 6-burası dışında bir hayatınız söz konusu değil mi?
*retorik sorudur
yeniler bi forumda toplansın eskiler puanlasın onları.haftanın belirli günlerinde kabul edilsinler.kabul edilenler alınsın.şiddetle istenmeyenlerin agzına plastik terlikle vurulup kapı dışarı edilsin :)
(1) 12 Aralık 2007 22:25
cigdém
vuuuuu ömer sen enişteden ders mi alıyorsun :D
aslan67 demis ki:
ayrıntıya takılmayalım...
önerilerinizi yazıverin arkadaşım, daha kuyrukta bekleyenler var :)
ayrıntılarla ilgili açtığın başlığı hatırlıyor musun?:)
12 Aralık 2007 22:25
cigdém
ben hala diyorum ki, bi süre sadece izleyebilsinler, ya da pat die forumlara giremesinler..
herkese deil lafım ama bazıları ööle bodoslama... :))
12 Aralık 2007 22:26
cigdém
o diil de senin önerin nedir?
peter pan demis ki:
bu başlığın yeri değişir:)
12 Aralık 2007 22:26
9a 6
soru 15-'her insan bir bireydir' sözünden ne anladığınızı,grup psikolojisi hakkında neler düşündüğünüzü açıklayınız.
soru 16-kindar mısınız?
(1) 12 Aralık 2007 22:26
no control
peter 7 yaş diyorum sanaaa:)))
sivrilik etme elimde belgeler var :)
12 Aralık 2007 22:27
uysalhan
ben kesin ağzıma terliği hak ederdim...
çok yeni sayılırım...
no control demis ki:
yeniler bi forumda toplansın eskiler puanlasın onları.haftanın belirli günlerinde kabul edilsinler.kabul edilenler alınsın.şiddetle istenmeyenlerin agzına plastik terlikle vurulup kapı dışarı edilsin :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16382
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!