ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > everybody loves raymond
patricia heaton ray romano comedy max cnbc e raymond
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche

Everybody Loves Raymond revolves around Ray Barone, a successful sportswriter living on Long Island with his wife, Debra, his 12-year-old daughter and his 8-year-old twin sons. Sounds like a nice life, huh?

Not when Ray's meddling parents, Frank and Marie, live directly across the street and embrace the motto Su casa es mi casa. They manage to infiltrate their son's home to an unparalleled extent. Frank's favorite expression, holy crap, is shouted at regular intervals, and Marie's cooking and cleaning advice is less than appreciated by Debra. Ray's brother, Robert, a police sergeant, has finally moved out of his parents' house and married Debra's best friend, Amy. Amy's uptight parents and antisocial brother make the family mix even more entertainingexcept to Ray and Debra, who just wish someone would knock.

şu ana kadar en çok güldüğüm televizyon dizilerinden birisi . pek dizi falan da izlemem aslında ama akşamları yemek yerken falan comedy max'da izlemeye başladık, karakterler falan süper, anne - baba, raymond, kardeşi robert falan.. son bölümlerde robert sevgili bulduktan sonra karakterler de çoğalmaya başladı bakalım neler olacak.. var mı seven & izleyen?
12 Aralık 2007 09:26   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
bi ben sevemedim şu Raymond'ı sanırım :)
12 Aralık 2007 09:44   mesajın adresini al  

paton
paton
eet nedense seveni pek fazla deil :S ben seviorum ya, özellikle annesiyle babası çok iyi rol yapıo :)
12 Aralık 2007 10:45   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bayılıyorum bu diziye yahu:)

Sırf moral bulmak için bazen özellikle bu diziyi arayıp buluyorum:)

Çok güzel espriler oluyor..Raymond bomba zaten de bazen Raymond'ın babası bir espri patlatıyor,attığım kahkahayla yan komşuyu kapıya getiriyorum:P:D
12 Aralık 2007 10:47   mesajın adresini al  

freak
freak
evet bende çok severim.. :))
12 Aralık 2007 14:12   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ben de en çok babayı ve robert'i beğeniyorum.. raymond da arada acaip komik oluyor
12 Aralık 2007 14:15   mesajın adresini al  

freak
freak
baya oluyo ama izlemeyeli...cnbc-e de yok nerde yayınlanıyo?
12 Aralık 2007 15:04   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
büyük kardiş in erzik duruşu komik geliyordu bana güzel dizi....
12 Aralık 2007 18:29   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bugün yine çok komikti valla =)
12 Aralık 2007 23:54   mesajın adresini al  

pinker floydian
pinker floydian
ennn sewdiim dizilerdenn! herkese tavsiye ederim.. bayılıyorum özellikle babaya frank ti snrm hastayım bi dee robert süper raymondı kıskanması çok sewimli :D
13 Aralık 2007 02:38   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
çekim tekniği, senaryosu, dekorları, oyunculuk kalitesi bu düzeyde olan yerli diziler olsa da izlesek....ingilizcemiz okadar sağlam değil, bu yüzden arada espiri kaçırıyoruz...:)...hem komedi izlerken altyazı okumak çok sıkıcı oluyor...
13 Aralık 2007 02:38   mesajın adresini al  

dolores
dolores
so do ı
8 Şubat 2008 18:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008