sebebi tamamen benim fikrime göre bizim gördüğümüz iyi üniversite, kaliteli üniversiteyle onların ki o kadar farklı ki... nedenleri açık mı değil ama farklı bu aşikar... belki bir iki tane söylenebilir bizim görüş açımızla ama adamlar kimbilir daha neler düşünüyolar... hazırcı eğitim sistemiyle fotokopiden alınan kağıtlarla geçen öğrenciler yüzünden olmasın mesela... yada buna izin veren uygulamaya değer veremicek kapasitesizlikteki öğretmenler... ve dahası....
12 Aralık 2007 08:13
dogujan
tabi ki ilk beşyüze girelim okulllarımıza rus gacılar gelsin :)))
12 Aralık 2007 09:09
bart-
en son doğunun msj ını görene kadar şu konuyu ve fikirlerini beyan eden arkadasları ve beyan etme şekillerini kısacası şu başlığı komple bi tebrik etmek ve alkışmak istiyodum..ne ettin doğu :DD yarıldım ya..
(1) 12 Aralık 2007 14:02
antik_aci
valla uzun uzun okuyamadım yazıyı ama sebebi bu işte uzun uzun olan hiç bişeyi yapmıyoruz. Bi yolunu bulsakta kıvırsak die bakıoz her şeye tezlere projelere etraf intihal kaynıo. Ama yiğidi öldür hakkını yeme ya çakarlarsa die kaygılanıoruz. Sanırım bu yersiz kaygılardan dolayı performansımızda bi düşüş oluo. Bu güne kadar kimin akademik ünvanı alınmışki senin yükseklisans tezine baksınlar otur çak dio içimden bi ses ama direniorum yapmıycam yapmıycam yapmıycam...
İntihali değil be tezi :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16364
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!