| |
lithium
|
kahvehane edebiyatından bi soru gibi olmuş..
yani sen kendini nası geliştiriosan o derece bilimseldir.. ne derece boş beleş yaşıosan o derece oyalanıosundur..
maalesef beyin göçü var türkiyede.. ama kafası çalışmasa o insanların ve ii bi eğitim almasalar heralde isimleri bu kadar duyulan kişiler olmaz yurt dışından bu kadar talep gelmezdi..
hepimiz uçak kazasında ölen fizikçileri bilioruz ki sanırım birisi bizim okuldan hatta bizim fakültedenmiş lisans döneminde..
ben öle çok bilindik bi okuldan deilim.. hani şu ismi çok büyük olanlardan.. eskişehirdeki bi okul..
ama kendini geliştiren geliştirio ve arkadlarından gelecek vaadeden bilim adamları olarak anılıo.. olayın bi de sabotaj kısmı varsa oraya girmiorum..
tıp alanında bi sürü şey yapılıo.. ismi bilindik türk doktorlar tarafından..
ama millet kıçını yayıp ulan bi okuldan bi bok olmaz die ümitsiz bakarsa geleceğine, üniversite senin için gelecek,ümit yaratmayacaktır...
|
|
1 ~ 264 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Sor:)
at@kner demis ki:
Arkadaşım sen ne bilgi ne fikir sahibisin bence sen kasma çok:))
Arkadaşım sen çok biliosan işi çözmüşsen sen söle de dinleyelim....
|
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
at@kner
|
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
ot
|
hocam philin yazdigi sayfaya bir baksaydin keske. patentlerin ulkelere gore dagilimi da var. boyle biraz komik olmus :)
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
lithium
|
bunların kısıtları neymiş? bana söyleyebilir misin?
sence bu kadar imkan var mı? bence bu kadar az imkana rağmen çabalayan ve bi şeyler bareabilen bi kısım insan var ki yadsınacak miktarda deil..
bu 500 üniversite neye göre belirlenmiş bana söyler misin? anketi yapan kim?
bende sana sıralarım 500 tane okul zor deil.. kaynağın güvenilirliği önemli benim için..
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
at@kner
|
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
mona roza
|
gidin hayat okulunda debeleşin zaten herkes okumak zorunda değil.
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
...aisha...
|
iyide üniversite sihirli değnek değil ki sonuçta kişinin kendisidr önemli olan sen ne kadar çok okuyup araştrıp kendini geliştirirsen üniversite de o derece yararlı olur ama çoğumuzn yaptığı gibi hayatı dalgaya alıyorsan derslere girmeyp hocaları fazla sallamıyorsan sınavdan sınava çalışıyosan evet bi yalandr üniversite,okul bitipte gerçek hayata tosladığında kafanı çok taşlara vurursun
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
lithium
|
Ama yine de bizim bazı bilim adamlarımız listeyi subjektif bulmuşlar.
yazıdan bi alıntı...
şahsen bana da bi gazetenin yaptığı saçma sapan bi sıralama pek anlamlı gelmedi..
kaldı ki aslında hiç bi yerin tam anlamıyla başarılı bi sonuç çıkaracak kadar düzgün bi şekilde 500 okul sıralayabileceğini sanmıorrum.. ama hani olur ya, bazısı başka araştırmaları dolayısıyla daha güvenilir olur..?!
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
lithium
|
peki güvenmediğin bi kuruma bağlı olmak nedendir?
benim böle bi fikrim olsa, bu kadar umutsuz olsam hayatıma bakardım.. en azından yaşamdan zevk almaya çalışrıdım?
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
at@kner
|
...aisha... demis ki:
iyide üniversite sihirli değnek değil ki sonuçta kişinin kendisidr önemli olan sen ne kadar çok okuyup araştrıp kendini geliştirirsen üniversite de o derece yararlı olur ama çoğumuzn yaptığı gibi hayatı dalgaya alıyorsan derslere girmeyp hocaları fazla sallamıyorsan sınavdan sınava çalışıyosan evet bi yalandr üniversite,okul bitipte gerçek hayata tosladığında kafanı çok taşlara vurursun
|
yok abicim dediklerinin hiç birini yapmıyorum yani kötü dediklerinin ama herzaman sanki içimde ulan bunların hepsi yalan dediğim de oluyor... Sanki hayat daha farklı daha basit gibime geliyor... Tmm kendini geliştirmek de önemli ama ozmn üniversitenin ne önemi kalıyor??? Ben üniversiteye gitmeseydim kendimi bin kat daha fazla geliştirirdim... Sizce de çok fazla ezber yok mu müfredatımızda??? Az da işe yarar sorun çözmeye, fikir üretmeye yönelik eğitim alsak kötü mü olur??? Aydın insanların yetişmesi çok daha ii deilmidir ülke için??? Bana bunları söleyin...
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
...aisha...
|
walla senini bölünün eğitimi nasıldır bilemem ama kimsenin beğenmediği gazi üni. den ben çok memnunum gayet güncel konularda ezbersiz işe yarayan konuları ÖĞRETİYORLAR ezber sana kalmş bişey ezberleme öğren yani.ayrıca üniversite insana bambaşka bi bakış açısı katıo hayr anlayamıyorum sen nası gitmeden kendini bin kat daha iyi yetiştirecektin ,madem yararsız bırak yani boşuna 4 yıl
|
|
~ 264 gün
|
|
| |
off the record
|
Statü meselesi... gerisi sana kalmış.
|
|
~ 263 gün
|
|
| |
ot
|
ulan adam odtude okuyormus bir de. rezil ettin bizim okulu.:)
|
|
1 ~ 263 gün
|
|
| |
at@kner
|
hocam zaten derdim bizim okulla :D
|
|
~ 263 gün