| |
at@kner
|
Arkadaşlar Türkiye'deki Üniversite eğitimi ile ilgili yorumlarınızı mrk ediorum... Bana koca bi yalamış gibi gelio... Sadece göz boyama kafası çalışanı oyalama gibi bişi... Bilimsel anlamda üretim koca bi '0' zaten.... Siz ne dersiniz???
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
mona roza
|
neye göre söylüyorsun bunu,tüm çalışmaları yaptın eğitimlerden geçtin mi şimdi sen..yalan olan yada olmayanı yaz sonra tartışalım..
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
kandanadam
|
işsizligi 4 yıl ertelemek gibi geliyo bana..
|
|
1 ~ 271 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Bilimsel anlamda üretim sıfır ne demektir ya akademik yayınlar listelerini mi inceledin:S
Bazı Hukuk fakülteleri çok iyi kendiminkinden biliyorum...
at@kner demis ki:
Arkadaşlar Türkiye'deki Üniversite eğitimi ile ilgili yorumlarınızı mrk ediorum... Bana koca bi yalamış gibi gelio... Sadece göz boyama kafası çalışanı oyalama gibi bişi... Bilimsel anlamda üretim koca bi '0' zaten.... Siz ne dersiniz???
|
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
at@kner
|
hukuk ile ilgili bişi diemicem de sayısal daha dorusu mühendislik eğitimi için konuştum... Daha doğrusu kendi düşüncelerimi söledim... Ban öle gibi gelio... Kaç kişi vardır ki bişiler üreten??? kaç patent alınıo bi yılda bu ülke de yada bilimsel araştırmaların ne kadarı bilimsel????
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
aslan67
|
Bence asıl eğitimi,üniversiteyi bitirip hayata atıldığında alıyor insan..Tamamiyle yalan demiyorum;ama bana göre hayatta kazanacağımız iş tecrübesinin sadece %25'i üniversite..Hayat,okurken öğrendiklerini mezun olunca direk uygulayacakmışçasına basit değildir..
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
jadambenim
|
üniversite denilen yalan hahaha
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Arkadaşlar ünversite herşey değil ama önemli bir şey...
Ha babası çok zengin olan varsa amenna o zevkine okusun ama orta direk çocukları okumalıdır başka çıkış yok:)
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
at@kner
|
Abi bir yıl da 1036 patent çok mu??? Millet olarak en bilinen bi YOĞURT sonra da onu sulandırarak AYRANı bulmuşuz... Daha ne olsun :D
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
ot
|
muhendislik egitimi alıyorum. gayet memnunum. koca bir yalan falan degil...
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
dıploma olsun belkı bır ıse yarar dıye gıtmıyorsam si* baskada bısı degıl
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
at@kner
|
Haa bi de CACIK var onu unutmuşum :D
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Arkadaşım sen ne bilgi ne fikir sahibisin bence sen kasma çok:))
at@kner demis ki:
Abi bir yıl da 1036 patent çok mu??? Millet olarak en bilinen bi YOĞURT sonra da onu sulandırarak AYRANı bulmuşuz... Daha ne olsun :D
|
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
at@kner
|
Arkadaşım sen ne bilgi ne fikir sahibisin bence sen kasma çok:))
Arkadaşım sen çok biliosan işi çözmüşsen sen söle de dinleyelim....
|
|
~ 271 gün
|
|
| |