ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  müzik  Crossroads Guitar Duel(Steve Vai-Ralph Macchio)
tum zamanlarin en kotu 100 filminden biri gitar solo crossroads guitar duel ralph macchio steve vai
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Süper bir düello..imdb'ye göre tüm zamanların en kötü 100 filminden biri olan Crossroads'taki gitar düellosu..Modern zamanların düellosu da böyle oluyormuş demek ki:)Steve Vai'nin de Karate Kid filminden fırlamış bu fırlamaya yenilmesi de üzücüdür haliyle:DVideonun sonundaki solo muhteşemdir ayrıca..

~ 264 gün   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
süper biş şarkı tabii :p

eskici
eskici
acılması 15 dk sürdü.dınlemesı 10 dk.yorumu da 2 dk.al sana yaprak sarması olayı.üff ne eziyetli bir forumdu.aslan demıski videonun sonundaki solo muhtesemdi.ee zaten düelloların sonları muhtesemdır öldürücü darbe en son gelir şıraannnkkkk :) ve kazanan elektro gitar havaya kalkar.diğer elektro gitarda ölür.ve düello burda biterrrr

tane® ©an
tane® ©an
olsun la steve'in tarzı yeter diğer eleman kalas gibi sade çalmış, hem klasmanlar farklı, steve elektroyla flemenko mu calcaktı alla alla:)
bi de yamuluosam düzeldin ama veleddeki elektro değil sanki yaf bana elektrik de takılan akustik gibi geldi, ama iyi bakmadım

patronahalil
patronahalil
bunu ilk izlediğimde çocuğa sinir oldum
2. izleyişimdede sinir oldum
şimdide sinir oldum
 1   ~ 264 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
yaa sorma:)

bunun aslında bir introsu var da düello yapılmasını kararlaştırdıkları o kadar uzun olunca video yotube kabul etmiyor:D

senemos demis ki:

acılması 15 dk sürdü.dınlemesı 10 dk.yorumu da 2 dk.al sana yaprak sarması olayı.üff ne eziyetli bir forumdu.aslan demıski videonun sonundaki solo muhtesemdi.ee zaten düelloların sonları muhtesemdır öldürücü darbe en son gelir şıraannnkkkk :) ve kazanan elektro gitar havaya kalkar.diğer elektro gitarda ölür.ve düello burda biterrrr

starforsaken
starforsaken
bu filmdeki bütün sololar steve vai e ait..bu arada
taner e..çocuğun elindeki fender telecaster ..son derece karakter sahibi bi gitardır kendisi..saygılı olalım lütfen :)
~ 263 gün   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
bu sahne en 20 yıllık vardır..

hala modern diyebiliyosan ne mutlu sana..

lord of drinks
lord of drinks
içimden kıpır kıpır gelen edit:

bu sahnede steve vai' nin en son kasıp kasıp çıkarmaya çalıştığı sesi gitardan çıkarmak imkansızmış. bizim karate kid bozması leeman yapınca steve de gaza geliyor ve yapiyor sözde. ama karate kid( artık adı her neyse) o en son tizi bastiktan sonra yüzünün şekli değişiyor steve vai'nin..

o sesin de efekt olduğunu, bir elektrodan o sesi çıkarmanın mümkün olmadığını da belirtelim. biraz dikkatlidinlerseniz siz de fark edeceksiniz.

haa; zaten o çocuğun çaldığı yerleri çalan adam da steve vai'dir. bunu da belirtmeden geçemiiciim.
evet evettt.

aslan67
aslan67
olm silahla yapılan düellolar daha eski çağlara,kovboylu redkitli zamanlara denk düşüyor,20 yıl öncesi bana göre modern:D

yasin altunkaynak demis ki:

bu sahne en 20 yıllık vardır..

hala modern diyebiliyosan ne mutlu sana..

ufoozgur
ufoozgur
kesinlikle çok saçma bir film. ama evet sololar muhteşem ki büyük ihtimalle bütün soloları çalan da steve vai nin ta kendisidir.
ayrıca gaza gelenler varsa gidip guitar hero oynasınlar rahatlarlar.
~ 262 gün   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
büyük ihtimal değil.
zaten o:D
kesin yani.
~ 262 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008