ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yurdagül, birlikte olduğu kızla evlenecek
erkek kiz ali yurdagul
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
Zafer TOKUŞ- Aziz GüVENER/AKYAZI(Sakarya), (DHA)

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi Kayabaşı Köyü'nde 8 yıl önce kendisini erkek gibi hisseden ve akrabası olan Filiz Kılıçaslan'ı kaçıran Yurdagül Yıldıztaş hormon tedavisi ile ameliyatla ‘Erkek' oldu. Önümüzdeki günlerde nikah masasına oturup evlenecek Yurdagül'ün babası Mustafa Yıldıztaş “Doğarken kızım idi. Sonra da oğlum oldu. Şimdi de onu evlendirecegim. Garip bir duygu'' dedi.
Akyazı İlçesi'ne bağlı Kayabaşı Köyü’nde oturan ve ameliyatı ile ‘erkek' olan Yurdagül Yıldıztaş ile Filiz Kılıçarslan'ın aşkı 8 yıl önce başladı. Çocuklukları beraber geçen Yurdagül ile Filiz ergenlik çağına girince arkadaşlıkları duygusal ilişkiye dönüştü. Ergenlik çağında kendisini erkek gibi hisseden ve adını beğenmeyerek kendisine ‘Ali' denilmesinden hoşlanan Yurdagül 3 yıl önce de çocukluk aşkı olan akrabası Filiz Kılıçaslan'ı evlenmek için kaçırdı. Her iki aile de buna şiddetle karşı çıktı. 8 çocukları bulunan Yurdagül'ün ailesi bir süre sonra durumu kabullendi. Filiz Kılıçaslan kendi isteğiyle kaçtığını söyleyince de ailesi tarafından rededildi.
O tarihten itibaren Kayabaşı Köyü’ndeki evlerinde sevgilisiyle yaşayan, saçlarını erkek gibi kestiren ve İstanbul üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gördüğü hormon tedavisi nedeniyle sakal ve bıyıkları da çıkmaya başlayan Yurdagül Yıldıztaş, geçen ay ameliyat masasına yatarak ‘erkek' oldu. Kolundan alınan parça ile cinsel uzuv yapılan Yurdagül Yıldıztaş, Akyazı Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak kayıtlara ‘erkek' olarak geçmesi için dava açtı. Yurdagül Yıldıztaş, “Artık bana Ali diyecekler'' derken 5 yıldan bu yana beraber oldugu Filiz Kılıçaslan'a gelinlik giydirerek evlenmek istediğini anlatırken, “Zorlu geçen 5 yılda çok eziyet çeken Filiz'i telli duvaklı gelin olarak görmek istiyorum'' dedi.
Köyde yaşayan ve Yurdagül Yıldıztaş'ın ‘erkek' olabilmesi için elindekileri harcadığını anlatan Mustafa Yıldıztaş ise, “O önce kızım idi. Sonra oğlum oldu. Şimdi de onu erkek gibi evlendireceğim'' diye konuştu. Baba Yıldıztaş, şöyle devam etti:
“5 kızım 3 oğlum vardı. Ama şimdi 4 oğlum oldu. Biraz zor oldu. Çok tepki aldık. Ancak, bunu yapmak zorundaydım. Çünkü kendisini erkek gibi hissediyordu. Onun ameliyat olması için tarlamı hayvanlarımı sattım. Borç aldım. Şu ana kadar 70 bin YTL harcadım. Eğer bunu yapmasaydım onu ve onu seven Filiz'i kaybedecektim. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdi ona düğün yapıp evlendirecegim. Bu kadar yıl çektikten sonra bunu hakettiler.'' Anne Ayşe Yıldıztaş da bu aşk nedeniyle iki ailenin zor durumda kaldığını anlatırken, “Elimizde- avucumuzda ne varsa verdik. Bir şey kalmadı. Ancak onların mutluluğunu görmek yetiyor'' dedi. Ameliyat ile erkek olan Yurdagül Yıldıztaş ise mahkeme kararıyla da erkek olduktan sonra Filiz ile evleneceğini söyledi.
Yurdagül Yıldıztaş 5 yıldır beraber yaşadığı Filiz'in fotoğraflarının çekilmesini “Ailesi tepki gösteriyor'' diye istemedi.
10 Aralık 2007 12:29   mesajın adresini al  

freak
freak
delikanlı kızmış!
10 Aralık 2007 12:47   mesajın adresini al  

azazelfaik
azazelfaik
insanın idandıkları için yapamayacağı şey yoktur. bir kez daha kanıtlanmış oldu...
10 Aralık 2007 13:04   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'

=))

bart- demis ki:

delikanlı kızmış!

10 Aralık 2007 13:20   mesajın adresini al  

işsiz varyok©
işsiz varyok©
çok şanslılar, kendilerini destekleyen ve hiçbi şeylerini esirgemeyen bi aileleri var. ayrıca kendimize de düyanın merkezinde olmadığımızın hatırlatılması gerekiyo arada.
10 Aralık 2007 14:28   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Allah mutlu etsin.
10 Aralık 2007 15:47   mesajın adresini al  

off the record
off the record
Kolundan alınan parça ile cinsel uzuv yapılan

Yurdagülün ki artık kol gibi...
 4   10 Aralık 2007 16:20   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
ilginc ...
10 Aralık 2007 17:47   mesajın adresini al  

cimdallı cansel
cimdallı cansel
hep bülent ablanın yüzünden bunlar :D
10 Aralık 2007 17:55   mesajın adresini al  

jadambenim
jadambenim
ne mutlu onlara :D
10 Aralık 2007 19:10   mesajın adresini al  

impossiple
impossiple

hay allah iyiliğini versin çok güldüm kol gibi a.q :d

off the record demis ki:

Kolundan alınan parça ile cinsel uzuv yapılan

Yurdagülün ki artık kol gibi...

10 Aralık 2007 19:31   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
zuhaha olaya bak ya:D
10 Aralık 2007 19:42   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008