buz hokeyi takımına secilmek gibi bi kaygın yoksa arkadaslarınla git bi guzel eglen derim kendi kendine kaymak için ozel yetenek gerekmiyo derim
nie yaf belki artistik hareketler yapmak istiyo, şahsen ben çok özeniom, para sorunum olmasa örencektim ben de:)
11 Aralık 2007 09:24
meo
nie yaf belki artistik hareketler yapmak istiyo, şahsen ben çok özeniom, para sorunum olmasa örencektim ben de:)
abi tanışmıyoruz ama hayal etmeye calışıyorum tayt ve sen ve artistik hareketlerin=)))
nie be sen hiç arstistik patinaj şanpiyonası izlemedin mi? adamlar kalasta olsa görüntü güzel oluyo:)
11 Aralık 2007 23:29
meo
goruntu guzel olmamı millet ordaki tas gibi hatunlara bakarken o kalaslara bakan tek erkek sen olmalısın=))
ama bilemem yinede amac farlı olabilir tabi=D
evet tek erkekler programında milelt tribündeki kızları kesiyo dimi:) şahsen evgeni plushenko'yu severek izlerdim bayadır tvyle alakam yok ama. hatunlara beş basar artistik de:)hem zaten buz patenvi hatunlar pej ahım şahım değil be, hepsi minyon böle
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16312
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.