ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > İzlandalı genç Beyaz Saray’ı işletti
aptal kandirmak keklemek isletmek push bush
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

hayda.bre
hayda.bre
İzlandalı 16 yaşındaki bir genç, kendisini İzlanda Devlet Başkanı Olafur Ragnar Grimsson olarak tanıtıp ABD Başkanı George W. Bush’un gizli telefon numarasından Beyaz Saray’ı işlettiğini açıklayınca, ülkesinde kahraman oldu.

“Sadece kendisiyle sohbet etmek, İzlanda’ya davet etmek ve ne diyeceğini görmek istedim” diyen lise öğrencisi Vifill Atlason, Başkan Bush’u gizli numarasından aradığını ileri sürerek, kendisiyle özel bir görüşme talep ettiğini anlattı.

Telefonda sırasıyla birkaç kişinin, “Devlet Başkanı Grimsson’ın doğum tarihi, nerede yetiştiği, ailesinin kimler ve nerede olduğu ve göreve ne zaman geldiği” gibi sorularıyla muhatap olduğunu belirten Vifill, “Kontrol noktalarını geçmek gibiydi. Ama Wikipedia ile birkaç başka site önümde açıktı ve çok zor olmadı” diye konuştu.

‘MÜSAİT DEĞİL, SİZİ SONRA ARAYACAK’
Sonunda Başkan Bush’un özel kalemine ulaştığını ve Bush’un kendisini aramasını beklediğini söyleyen Vifill, “Bana Bush’un şu anda müsait olmadığı, ancak Pazartesi akşamı beni arayacağının gündemine not edildiği söylendi” dedi.

GÖZALTINA ALINDI
Bir süre sonra polisi kapısında bulan Vifill Atlason, karakola götürüldü ve birkaç saat süreyle sorgulandı. İzlanda polisi, kendisine Amerikalı yetkililerin talimatı üzerine Bush’un gizli numarasını nereden ve nasıl bulduğunu sordu, yanıt vermezse ABD’ye girişinin yasaklanacağını bildirdi.

ANNESİ SAHİP ÇIKTI
Polislere, Bush’un gizli numarasını eskiden bildiğini, ancak şimdi anımsamadığını söyleyen İzlandalı gencin öğretmen annesi Harpa Atlason ise polis oğlunu götürünce korktuklarını, ancak oğluna kızgın olmadığını belirtti.

“Gördüğünüz gibi oğlum pek becerikli. Yaptığından sonra kahraman oldu. Bush buralarda pek sevilmez” diyen Harpa Atlason, oğlunun kendi gözetimlerine verildiğini ve hakkında soruşturma açılmadığını kaydetti.

Beyaz Saray yetkilileri ise İzlandalı gencin özel gizli numarayı değil, Beyaz Saray’ın Batı Kanadı’nın ana telefon santrali olan “202-456-1414”ü aradığını söylediler.

http://www.ntvmsnbc.com/news/429057.asp
10 Aralık 2007 00:42   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Maşallah yeni nesil neler beceriyor :D Gerçi bush işletmesi kolaydır :)
10 Aralık 2007 00:43   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar
ben kadir...deli kadir ulen!
10 Aralık 2007 02:15   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
avizeye üfler misiniz sayın bush :))
10 Aralık 2007 12:08   mesajın adresini al  

azazelfaik
azazelfaik
adımı böyle işletirler sayın bush köpeği....
10 Aralık 2007 13:06   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
len biz anca kebapçı işletirdi k
o yaşlarda
10 Aralık 2007 14:33   mesajın adresini al  

off the record
off the record
- Alo, Bush mu ?
- yes
-Senin taa aq
di di di di did did
10 Aralık 2007 16:33   mesajın adresini al  

doktor
doktor
ahize?

güveeen demis ki:

avizeye üfler misiniz sayın bush :))

10 Aralık 2007 16:50   mesajın adresini al  

sedna
sedna
sevdim ben bu çocuğu :)
10 Aralık 2007 20:18   mesajın adresini al  

comandante
comandante
E o saraydakilerin tamamının IQ'su Bush kadarsa çok da zor bi şey olmasa gerek
10 Aralık 2007 22:04   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
çok güzel yaa :) tayyipi arayan var mıdır acaba böyle? :)
11 Aralık 2007 14:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009