ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  nicolas cage
nejat kafes
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

moviebiker
moviebiker
tüm filmlerini takip etmeye çalıştığım copolla ailesine mensup güzel oyuncu.amcası francis for coppolla olmasına rağmen o soyad altında ezileceğini düşündüğü için cage olarak çıkmıştır piyasaya.bi kaç filmi dışında iyi olduğunu düşünüyorum.
~ 986 gün   mesajın adresini al  

tarçınlı kakaolu kek
tarçınlı kakaolu kek
birdy ve face off dışında pek bi filmini beğenmediğim fikrimce vasat oyuncu.
ben oyunculuk namına yaptığı pek bişi göremedim açıkçası.

palali
palali
jean reno'yu tercih ederim. her türlü rolün üstesinden geliyor. hele "nehirler kırmızı akar"daki müfettişi canlandırması çok iyiydi tam olarak kitaptaki anlatıma uyuyordu.

hafriyat
hafriyat
kendine has bir yüzü,mimiği vardır. insanlar onu aliye'deki kötü adama benzetiyolarmış ben bi alaka göremedim bunu da belirteyim:)
lynch'in wild at heart'ında çok iyi oynar.(o filmi de nasıl izledim bilemiyorum)
8 mm gibi ağır bi yapımda da yer almıştır ki izlemedim ama merak etmişimdir hep.
bu aralar da lord of war adlı filmde bir ukraynalıyı canlandırdı..

moviebiker
moviebiker
valla şimdi fransız oyunculara girersek ben jean reno'nun bi burun önüne daniel auteuil i koyarım. :)

moviebiker
moviebiker
benim en sevdiğim fransız aktör daniel auteuil dir:D

palali
palali
yinede jean reno derim. inat diilmi :D

$
$
"Matchstick Men"'de dokturmustu bu adam. "Face/Off" ve "Con Air" performanslari da superdir.

moviebiker
moviebiker
birdy ve wild at hearth performanslarını tek geçerim

sarimsak
sarimsak
bi aralar bi rivayete göre He-man'in yeniden yapımında iskeletor'u oynayacaktı. duyduğum günden beri bekliyorum, ama yok.
face-off'taki psikopattan sonra doğrusu çok umutluyum.
bu arada gereksiz bilgi: "the life of david gale" filminin yapımcıları arasındadaır cage.

sarimsak
sarimsak
favorim face off'taki ilahi söylerken yaptığı dans : )
~ 882 gün   mesajın adresini al  

sarimsak
sarimsak
alasını yaparım, yaptım da (bakınız korku gecesi)

üste de yazdığım gibi aklıma nicolas cage'in iskeletor'u oynayacağı geldiğinde "nasıl birşey olur acep?" diyorum cevap olarak da bu dans geliyor aklıma :)

moviebiker
moviebiker
ehuehuhe

mursilis ii
mursilis ii
walla ben con airda tanımıstım abiyi.. ii oyuncudur ama biraz fazla abartılıyor..mesela scent of a woman da al pacnonun yerine kim oynasa o film cok sey kayederdi..baska bi filme dönüsürdü..cage in filler üzerinde böyle bir etkisi yok..bna göre en ii filmi windtalkers..
~ 880 gün   mesajın adresini al  

roland
roland
bringing out the dead hem film olarak tarihidir bence hemde nicholas cage kesinlikle bana göstermiştirki bu adam rolünü kötü oynayamaz. şu anda adı aklıma gelmeyen sean penn le gençliklerinin başında bir filmleri vardır ki, görülmeye değer. kendine has bir adam.
~ 879 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008