ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  seri İlanlar  İSTATİSTİK DERSİ
acil ozel ders istatistik
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

babyjane
babyjane
istanbul üniversitesinde okuyan talihsiz bir insanım ayrıca ayrı bir talihsizlik olarak İSTATİSTİK denen lanet dersi aldım :( ve vizem berbat geçti 2 haneli not bile alamadım o derece :(( bana yardımcı bulunun bizim ünv den bu dersi alıp geçmiş olan ve anlatabilecek olan biri varsa mesaj bekliyorum çok acil 4 hafta içinde çalışmam gerek en az haftada 2 gün tabi babasının hayrına değil makul bir ücret karşılığı makul diye belirttim abartmayalım neticede hepimiz öğrenciyiz :((((
~ 273 gün   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
O geçmiş olsun ya arkadaşlar yardımcı olalım, berbat bir ders ya :S

[[*ceren*]]
[[*ceren*]]
ayne dertten müzdaripim:(

reddevil87
reddevil87
Ya bende aldım gazide isatistik bence cok zevkli bir ders.Lanet demeyin canım muhasebe kadar berbat olamaz hani.Bilen bilir..

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
ya böyle demeyin!!ben bölümünde okuorum biz ölelim o zaman .inanın siz istatistik görmüosunuz azcık anlamaya çalışsanız gerçekten basit.babyjane ist da diilim ama eğer sormak istediin bişi varsa istatistikle ilgili bana özelden msj atabilirsin elimden geldiince yardımcı olurum:)

souvereign jr.
souvereign jr.
bizim de en zor dersimiz istatistik , üstelik ingilizce :S hiçbirşey anlamıyoruz diyebilirim. bunda hocanın da etkisi var tabi... sınavı çok rezil geçmişti benim de. daha açıklanmadı bakalım kaç gelecek? kolay gelsin...

sümüklü
sümüklü
master dersi olarak almaktayım kimyacılar için istatistik çok zor bi işmiş yahuuuu

koalalumpur
koalalumpur
İstatistik hayatamı yedi bitirdi amk bu bölümü gören gözlerimi yazan ellerimi düşünen beynimi s.kiiim!!!
 1   ~ 273 gün   mesajın adresini al  

anisakis
anisakis
sıkıcı bir ders istatistik 1 ve 2 olmak üzere 2 dönem almıştım.. başta zevkli geliyoda sonra korkutuyo adamı.. sıkması o yüzden yani..

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
ben AA ile geçmiştim :)
ama bilgilerim taze değil, 2. sınıftayken almıştım

çilekli turta
çilekli turta
bana da biri yardım etse keşke :(

babyjane
babyjane
yahu bu dertten muzdarip olanlar toplaşıp da mı çalışsak nedir ?

babyjane
babyjane
bizim ünv
hocalarının da Allah belasını versin ya ..

salihzeki
salihzeki
izmirde olsa bişeyler yapmaya çalşrdm.

mg_gs :)
mg_gs :)
evet ya canım bölümüm benim.iyi ki istatistik okumuyosunuz o zaman hayatınız boyunca 1. sınıf olurdunuz:)
kolay yahu biraz anlamaya çalışın mantık hep aynı

myra demis ki:

ya böyle demeyin!!ben bölümünde okuorum biz ölelim o zaman .inanın siz istatistik görmüosunuz azcık anlamaya çalışsanız gerçekten basit.babyjane ist da diilim ama eğer sormak istediin bişi varsa istatistikle ilgili bana özelden msj atabilirsin elimden geldiince yardımcı olurum:)

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008