| |
babyjane
|
istanbul üniversitesinde okuyan talihsiz bir insanım ayrıca ayrı bir talihsizlik olarak İSTATİSTİK denen lanet dersi aldım :( ve vizem berbat geçti 2 haneli not bile alamadım o derece :(( bana yardımcı bulunun bizim ünv den bu dersi alıp geçmiş olan ve anlatabilecek olan biri varsa mesaj bekliyorum çok acil 4 hafta içinde çalışmam gerek en az haftada 2 gün tabi babasının hayrına değil makul bir ücret karşılığı makul diye belirttim abartmayalım neticede hepimiz öğrenciyiz :((((
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
O geçmiş olsun ya arkadaşlar yardımcı olalım, berbat bir ders ya :S
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
[[*ceren*]]
|
ayne dertten müzdaripim:(
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
reddevil87
|
Ya bende aldım gazide isatistik bence cok zevkli bir ders.Lanet demeyin canım muhasebe kadar berbat olamaz hani.Bilen bilir..
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
böğürtlenlim :)
|
ya böyle demeyin!!ben bölümünde okuorum biz ölelim o zaman .inanın siz istatistik görmüosunuz azcık anlamaya çalışsanız gerçekten basit.babyjane ist da diilim ama eğer sormak istediin bişi varsa istatistikle ilgili bana özelden msj atabilirsin elimden geldiince yardımcı olurum:)
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
bizim de en zor dersimiz istatistik , üstelik ingilizce :S hiçbirşey anlamıyoruz diyebilirim. bunda hocanın da etkisi var tabi... sınavı çok rezil geçmişti benim de. daha açıklanmadı bakalım kaç gelecek? kolay gelsin...
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
sümüklü
|
master dersi olarak almaktayım kimyacılar için istatistik çok zor bi işmiş yahuuuu
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
koalalumpur
|
İstatistik hayatamı yedi bitirdi amk bu bölümü gören gözlerimi yazan ellerimi düşünen beynimi s.kiiim!!!
|
|
1 ~ 273 gün
|
|
| |
anisakis
|
sıkıcı bir ders istatistik 1 ve 2 olmak üzere 2 dönem almıştım.. başta zevkli geliyoda sonra korkutuyo adamı.. sıkması o yüzden yani..
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
ben AA ile geçmiştim :)
ama bilgilerim taze değil, 2. sınıftayken almıştım
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
çilekli turta
|
bana da biri yardım etse keşke :(
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
babyjane
|
yahu bu dertten muzdarip olanlar toplaşıp da mı çalışsak nedir ?
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
babyjane
|
bizim ünv
hocalarının da Allah belasını versin ya ..
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
salihzeki
|
izmirde olsa bişeyler yapmaya çalşrdm.
|
|
~ 273 gün
|
|
| |
mg_gs :)
|
evet ya canım bölümüm benim.iyi ki istatistik okumuyosunuz o zaman hayatınız boyunca 1. sınıf olurdunuz:)
kolay yahu biraz anlamaya çalışın mantık hep aynı
myra demis ki:
ya böyle demeyin!!ben bölümünde okuorum biz ölelim o zaman .inanın siz istatistik görmüosunuz azcık anlamaya çalışsanız gerçekten basit.babyjane ist da diilim ama eğer sormak istediin bişi varsa istatistikle ilgili bana özelden msj atabilirsin elimden geldiince yardımcı olurum:)
|
|
|
~ 273 gün
|
|
| |