düşündüm de belki de oval uzay gemisi vardır ama bizim haberimiz yoktur:)
ha bi de burdan film yapımcılarına sesleniyorum en yakında zaman da çoşkun yada nuri abimize uzayda film cekilsin istiyorum:)parası neyse bilahare hallederiz maksat namları yürüsün:)
marslılardan kaçak yollardan ufo almaya çalışırken yakalanan ABD eski başkanı Bill Clinton kamerelara; vallahi kötü bi niyetim yoktu, sadece oval objelere zaafım var. dedi.
*taner can* demis ki:
düşündüm de belki de oval uzay gemisi vardır ama bizim haberimiz yoktur:)
ha bi de burdan film yapımcılarına sesleniyorum en yakında zaman da çoşkun yada nuri abimize uzayda film cekilsin istiyorum:)parası neyse bilahare hallederiz maksat namları yürüsün:)
19 Aralık 2007 15:50
luteus
birebir uzaylıyla sevişen arkadaşım var.... isterseniz onu da getirebilrim :D gora
19 Aralık 2007 17:08
memeth
bence türk yollasalar uzayda yapamadıkları misyonerdir helikopterdir fln hepsini yapardık =) ruh yok onlarda ruhh =D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16278
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.