ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
21:30 seansına gitmeyi düşünüyoruz,kesin gelebilecek arkadaşlara en uygun saat oydu(misal ben :) )
ben o gün öğlen gidip biletleri ayırtcam..
ayrıca gnctrkcll in de kampanyası var,bu da işimize geliyo tabiki,bu yüzden pazartesi yapıyoruz :)
bide eğer talep olursa biraz daha erken buluşup bi yerlerde oturup öyle gidelim diye de düşündük şahinle..sizler söyleyin bişeyler ona göre onu da belirleyelim..
mekan, adres
Arkadaşlar Prestige Sineması na gidiyoruz..
Altın Pusula filmi..
Bugün gösterime girdi,biz de ilk sinema buluşmamızı yeni vizyona giren bir filmle yapalım dedik..
sakarya ortakantin sinema buluşması 1 gelenekselde yazsaydınız bari daha etkili olurdu=P
8 Aralık 2007 00:20
aslan67
ben de diyorum niye hemen link verdi..meğer sen açmışsın onun başlığını (:
linki kopyalayıp bu buluşma başlığı açılmıştı deseydim keşke,biraz adrenalin dolardı bünyelerimiz:D
8 Aralık 2007 00:23
ülkü özcan
o bi kere devamı gelcek demek tmm mıı?? hıhhh...
8 Aralık 2007 00:23
ülkü özcan
hehe olamazdı öle bişey..kaç gündür bunun ayarlamasını konuşuoz okul mesaj panosunda (:
8 Aralık 2007 00:37
cinmax
kalbim sizlerle :)
burger kingin yanındaki sinemaya gitmeyin. orası cok kötü bir yer ama mısırları ucuzdu oranın :D
diger sinemaya gidin oranın koltuklarını yeni yapmışlardı :) pizza pizza nın yanındaki sinemaya
8 Aralık 2007 00:41
ülkü özcan
oraya gitcez zaten..
ordakiler isimleriyle bilir,bişeylerin yanında olmasıyla değil gerçi (:
akm yada prestige gibi :)
8 Aralık 2007 00:44
cinmax
evet evet oranın adı prestij di hatırladım. ama mısırları cok pahalı oranın :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16266
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!