ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Var mıdır bu harikulade filmi seven bayılan gençler.
27 Aralık 2005 19:49
gökhan
bende bayılıyorum hakkaten
şahane bi film süper bi sonla bitio
27 Aralık 2005 19:50
kralinondegideni
20-30 kere izlemişimdir abartısız. Elime geçse yine izlerim(baktım izlemekten sıkılmıyorum CD'yi arkadaşa verdim).
27 Aralık 2005 20:05
hafriyat
meşhur zi görmıns (the germans) repliği bu filmdeydi değil mi
"protect from what? zi görmıns?"
27 Aralık 2005 22:22
mert
süper o film yaw..brad pitti in dog a dag demesi falan çok komikti..elemana yakışmış çingene rolu..
filmin sonu ayrı bi guzel..walla canım istedi..tekrar mı izlesem acaba?..:)
27 Aralık 2005 22:27
a. bandini
"Vivaa Las Vegas" ve Four Finger Frank harikulade!
28 Aralık 2005 03:16
sramana
ya bir filmde herkes mi aptal olur........eğlenceliydi.....
29 Aralık 2005 17:01
a. bandini
Başındaki diyalog çok zevkliydi...düşündüm de sahne sahne ayrıamıyorum filmi ehe-he keyif almadığım tek bir yeri yok
30 Aralık 2005 00:54
filizzz
süper bi film soundtrackleri de muhteşemdir...
12 Ocak 2006 17:41
denize işeyen balık
brad pitt'in arabadan çıkan izbandut karşısında çingene şivesiyle foch me (fuck me) demesi vardır ki, altyazı "kahretsin" diye geçer.
yamuluyorsam düzeltin..
18 Ocak 2006 04:39
çağlar
Brad Pitt: "dög dög" diyip dururdu.. Kült film.
16 Mart 2006 00:58
paranoid android
girişte frankie four fingers ve çetesinin soygunu esnasında çalan müzik matrix reloaded fragmanında da kullanılmıştır.
gereksiz bi bilgi işte..
favori sahnem; "we are fucked." - turkish
16 Mart 2006 01:03
angel loopy
arkadaşlar bu filmi tekrar izlemek isteyen arkadaşlar için, İzmir Ekonomi Üniversitesi sinema klubu iftaharla sunarrr :)
17 mart 2006 cuma günü saat 18:30 da M303 ! Tüm arkadaşlar davetlidir!
16 Mart 2006 13:47
roland
filmin çekimlerinde brad pitt, 2 hafta yer almış ve bu iki hafta boyunca vücudundaki geçici dövmelerden dolayı hiç yıkanmamış. pek az bir ücret almış ayrıca kendisi. fedakar insan.
27 Nisan 2006 22:16
kapsül
o şaşkın bakışlarla we are fucked sahnesinde karnıma ağrılar giriyo :)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1626
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!