çok geçmiş olsun...uzaktan bi arkadaşımda var sürekli uyuyuyor...o özelliğini biliyorum sadece.
6 Aralık 2007 20:00
tsigalko
geçmiş olsun.. gayet yerinde ve hayatın içinden bir konu.. sayende bilgi sahibi olduk bu konuda.. acil şifalar dilerim..
16 Aralık 2007 20:35
p.* selin akay*
desparado bu hastalık en yakın arkadaslarimdan birinde var. onunla birlikte bu nobetleri yasayan biri olarak diyebilirim ki allah kolaylik versin. bazen beni cok korkutuyor, ciddi olarak hayatindan suphe ettigimiz ve beni panikleten donemler yasadik birebir. sanirim seni en iyi anlayanlardan biri benim bu baglamda.
ayrica konuyu acman cok iyi olmus, cunku bazi rahatsizliklara sahip insanlar tanistiklarinda belki ufak da olsa aydinlatici veya rahatlatici olabiliyor. eger tanismak istersen kiz arkadasima ulasmani saglayabilirim.
ha bir de...
su konuda bile aman ne gerek niye actin gibi tepkiler veren kafasindan rahatsiz arkadaslar icin;
sizin tedaviniz yok arkadaslar. bari su konularda tutun o dusmus cenenizi, gidin yemek yapin, gezin, tozun milletin sinirlerini germeyin. tek basiniza biraz vakit gecirin, cevrenizdekiler (ortakantin denen sanal olusum da dahil) rahat nefes alsin.
desparado tartismalari uzatma, bu basligin pic olmasini cani yurekten olarak istemiyorum. baslik pic olmasin. simdi sen 1 cumle edeceksin o 100 cumle edecek (ornegi yukarda). ve sonra baslik hop gum...
16 Aralık 2007 20:54
souvereign jr.
geçmiş olsun... ilk kez duyuyorum bu hastalığı.
Akdeniz anemisi ile bir ilgisi var mı bu hastalığın? bizim alt komşunun çocuğu öldü de :( üzüldük ya daha bikaç güne kadar konuştuğumuz çocuk bugün yok... her ay bir kere kanı değişiyodu...
6 Aralık 2007 20:56
desparado
sevgili çiğdem benim mevcut bulunduğum durum ve moralimi bilemezsin sen.mümkünse benim hiç bir yazıma yorum yapma çünkü amacından saptırdın nedense sadece sen ve eje farklı yaklaştınız ama diğer insanlarla paylaşımım çok mutlu etti beni ben sadece burada o hastalığı taşıyan varmı diye merak ettim.seni azarladığımı düşünüyorsan yanılıyorsun çünkü sen şuanda benim ağlamama ve eşiminde çok üzülüp bana bağırmasına neden oldun
işi amacından saptırıp shova dönüştürdün benim kalbimi çok kırdın.
yine söylüyorum ben bilgi almak için başlık almadım...
sadece bi paylaşım anlayana....
allah herkeze şifalar versin
26 Aralık 2007 20:59
prenses peri
amacından sapan bişey yok desperado.
zaten başlık daha önce açılmış bu bir.
ikincisi seni anlamaya çalıştığım halde sen üç kez üstüste işiniz gücünüz geyik cümlesini kurdun bu iki.
ailevi hiçbir problemini senin yüzünden diye birisine dayatma.
bu da son.
geçmiş olsun diliyorum tekrar.
6 Aralık 2007 21:08
mikrop®
geçmiş olsun demek dışında herhangi birşey söyleyemeyeceğim bu konuda.
6 Aralık 2007 21:27
mugece81_
Hayır yok...
Ailevi Akdeniz Ateşi çeşitli organlarda tekrarlayan iltihaplanma belirtilerine neden olabilen ırsi bir hastalıktır. Ateş, karın ağrısı, göğüs ağrısı, eklem ağrısı ve şişliği ya da deri döküntüleri gibi hastalık belirtileri birkaç gün süren ve kendiliğinden düzelen ataklar halinde ortaya çıkar. Ataklar düzensiz aralıklarla tekrarlar. Ataklar arasındaki dönemde ise herhangi bir şikayet olmayabilir.
Belirli etnik gruplarda (Yahudilerde, Ermenilerde, Türklerde ve Araplarda) daha sık görülmesi ailevi Akdeniz ateşinin önemli bir özelliğidir.
6 Aralık 2007 21:52
mugece81_
Geçmiş olsun desparado...
16 Aralık 2007 21:54
mugece81_
Üzülme arkadaşım ...
desparado demis ki:
sevgili çiğdem benim mevcut bulunduğum durum ve moralimi bilemezsin sen.mümkünse benim hiç bir yazıma yorum yapma çünkü amacından saptırdın nedense sadece sen ve eje farklı yaklaştınız ama diğer insanlarla paylaşımım çok mutlu etti beni ben sadece burada o hastalığı taşıyan varmı diye merak ettim.seni azarladığımı düşünüyorsan yanılıyorsun çünkü sen şuanda benim ağlamama ve eşiminde çok üzülüp bana bağırmasına neden oldun
işi amacından saptırıp shova dönüştürdün benim kalbimi çok kırdın.
yine söylüyorum ben bilgi almak için başlık almadım...
sadece bi paylaşım anlayana....
allah herkeze şifalar versin
6 Aralık 2007 22:00
off the record
Şu başlık açma muhabbetinin iyice boku çıktı... Bence bu konular daha hassas yaklaşılması gereken konulardır... niye actın, niye şöle yaptın, niye böle yaptın ? yerine daha duyarlı olmak lazım...
56 Aralık 2007 22:41
jadambenim
desperado gecmiş olsun ama bu sana iyi davranacagım anlamına gelmez
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16242
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.