SANIRIM 3 AY ARKADAŞIMDI 1 YIL ÇIKTIK.1 YIL NİŞANLI KALDIK 2,5 YILDIR EVLİYİM
ama siz bu kadar erken evlenmeyin
6 Aralık 2007 11:23
@..cubi..@
kadınlar ne yaptınız bu erkeklere de hepsi bülbül olmuş...
6 Aralık 2007 12:00
mugece81_
Erkekler neden böyle basit sözleri hep büyütürler?Her başarılı erkeğin ardında yine bir kadın vardır...Hazımsız insanlarsınız erkekler... ;)
6 Aralık 2007 12:43
desparado
son derece doğru bi tespit çok katılıyorum
6 Aralık 2007 12:45
serd@l
erkek niye işinde başarılı diye sorarsak sanırım evde ki ortamdan mutlu olamadığından zavallım kendini işine vermiş olabilir mi :)))) hele o çene yok mu ondan kurtulmanın tek yolu zamanının çoğunu işyerinde geçiriyor olması kuvvetli bi ihtimal:)) fakat bu daha da can sıkıcı bir hale gelirse bayii toplantıları için sahil kentlerini tercihte edebilir bu hazımsız erkek !!!!! :))
mugece81_ demis ki:
Erkekler neden böyle basit sözleri hep büyütürler?Her başarılı erkeğin ardında yine bir kadın vardır...Hazımsız insanlarsınız erkekler... ;)
16 Aralık 2007 12:52
desparado
biz evdeki erkekden bahsetmiyoruz genelinden bahsediyoruz.yoksa benim evdeki erkek mükemmel ötesi
6 Aralık 2007 12:57
çirkin!!!
ooooo süper yani??
desparado demis ki:
biz evdeki erkekden bahsetmiyoruz genelinden bahsediyoruz.yoksa benim evdeki erkek mükemmel ötesi
6 Aralık 2007 13:03
serd@l
ben de genelde başarılı olanlarından bahsediyorum......mükemmel ötesi nasıl oluyor bi açarmısın :)))
6 Aralık 2007 13:05
desparado
akıllı
söz dinleyen
ev işlerinde yardım eden
inatçı olmayan
insanı bunaltmayan
ne giydiğine ne dediğine ne aldığına saygı gösteren
taş fırınlığa özenmeyen
fikirlere saygı duyan
yeniliklere açık
vs vs vs
çoooookkk uzun işte.....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16233
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.