| |
cag
|
Ya bilmiyorum ne kadar dogru yapıyorlar da,yılbasının hemen arkasına final mi konur ya,bi de ekonomi ile baslıyor sınawlarımız...
sizin fikirleriniz neler bu konuda?
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
hafriyat
|
bizde kurban bayramından sonra finaller başlıyor.. bayramda misafir zart zurt gel de çalış kolaysa o kadar derse..
ayrıca 4 ocakta borçlar hukuku vizesi var nasıl çalışılır bilmiyorum bıkıyorum..
ilk vizeler de ramazan bayramından sonra olmuştu çok yanlış belki tatil planımız var gezicez tozucaz.. bi hafta ileri atılsa daha iyi olurdu hepsi böylece ..
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
willow is blessed
|
Benim ayın 2'sinde finalim var. Nasıl bir g.te gelmektir bilmiyorum gerçekten. (Afedersiniz ağzım bozuldu final deyince.)
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
hafriyat
|
ya şu an farkettim başkent üniversitesi forumuymuş bu.. ben herkese yönelik sandım pardon..
(ya bizdensin ya ötekilerden gibi oldu)
burçin kalk kendi topraklarımıza gidelim ayrı gayrı :)
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
cag
|
yok ya burçin ağzın bozulmayıp da ne yapacak...aslı ayrıca biz de şöyle de bi güzellik yapıyorlar,yılbasından bayrama kadar 4 sınav,bayramdan sonra da 3 sınav var... tam g.te geldik yani :S
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
padre
|
yılbaşı sonrasına art arda 5 sınavım var. 2-5 ocak arası. yılbaşı gecesi oturup ders çalışacam anlaşılan. yazık değilmi bana ya. yeni yıla boyle mi girilir.:(
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
mert
|
yaw hakkaten ...... .............. ......... hattaaa.. ..... .......... ...................... özellikle o .......... .. . ................. ....... lanet olasıca .... .. ................... .. ......... ... vs.
o kdr vodkayı içtikten sora kim kalkıp eko çalışcak yau.. :/
ehue.. vizeden 80 almışım gerçi B-)
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
cag
|
ne yaptın mert ya..ben ölmüşüm ekonomiden gerçi bakma kalmaya niyetim yok da,pek sevmiyorum da ekonomiyi... d- almısım:)
|
|
~ 985 gün
|
|
| |
=54 tatanga=
|
ekonmo calısanı bırak fınalere calısanı ....sınlerrr lannn sokarım lan gezoyorum bn geceee ekonmomymıs
|
|
~ 981 gün
|
|
| |
çokrail
|
bizde de durum aynı.. kafam girsin bu okula ya
|
|
~ 981 gün
|
|
| |
cag
|
abi akıl mantık işi mi ya,bi de elemanlar ekonomi koymus bize de,işimiz yarına kaldı:)
|
|
~ 981 gün
|
|
| |
anjelique
|
belkıde derslerı kolaymış gorunen bı bölumde okuoruum ama 12dersım var ya 12 fınal nedemek :(
|
|
~ 964 gün
|
|
| |
keti
|
3 gün kaldı dayanın gençlerrr =)
ayıptır söylemesi benim yarın bitiyo son finalime gircem ve tatilim ohh B-)
kolay gelsin valla herkese
(ya şuraya bi smiley koyun be kardeşim!!)
|
|
~ 963 gün
|
|
| |
mert
|
|
|
~ 963 gün
|