ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  başkent üniversitesi  Yılbası Ve Finaller

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

cag
cag
Ya bilmiyorum ne kadar dogru yapıyorlar da,yılbasının hemen arkasına final mi konur ya,bi de ekonomi ile baslıyor sınawlarımız...
sizin fikirleriniz neler bu konuda?
~ 985 gün   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
bizde kurban bayramından sonra finaller başlıyor.. bayramda misafir zart zurt gel de çalış kolaysa o kadar derse..
ayrıca 4 ocakta borçlar hukuku vizesi var nasıl çalışılır bilmiyorum bıkıyorum..

ilk vizeler de ramazan bayramından sonra olmuştu çok yanlış belki tatil planımız var gezicez tozucaz.. bi hafta ileri atılsa daha iyi olurdu hepsi böylece ..

willow is blessed
willow is blessed
Benim ayın 2'sinde finalim var. Nasıl bir g.te gelmektir bilmiyorum gerçekten. (Afedersiniz ağzım bozuldu final deyince.)

hafriyat
hafriyat
ya şu an farkettim başkent üniversitesi forumuymuş bu.. ben herkese yönelik sandım pardon..
(ya bizdensin ya ötekilerden gibi oldu)

burçin kalk kendi topraklarımıza gidelim ayrı gayrı :)

cag
cag
yok ya burçin ağzın bozulmayıp da ne yapacak...aslı ayrıca biz de şöyle de bi güzellik yapıyorlar,yılbasından bayrama kadar 4 sınav,bayramdan sonra da 3 sınav var... tam g.te geldik yani :S

padre
padre
yılbaşı sonrasına art arda 5 sınavım var. 2-5 ocak arası. yılbaşı gecesi oturup ders çalışacam anlaşılan. yazık değilmi bana ya. yeni yıla boyle mi girilir.:(

mert
mert
yaw hakkaten ...... .............. ......... hattaaa.. ..... .......... ...................... özellikle o .......... .. . ................. ....... lanet olasıca .... .. ................... .. ......... ... vs.
o kdr vodkayı içtikten sora kim kalkıp eko çalışcak yau.. :/
ehue.. vizeden 80 almışım gerçi B-)

cag
cag
ne yaptın mert ya..ben ölmüşüm ekonomiden gerçi bakma kalmaya niyetim yok da,pek sevmiyorum da ekonomiyi... d- almısım:)

=54 tatanga=
=54 tatanga=
ekonmo calısanı bırak fınalere calısanı ....sınlerrr lannn sokarım lan gezoyorum bn geceee ekonmomymıs
~ 981 gün   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
bizde de durum aynı.. kafam girsin bu okula ya

cag
cag
abi akıl mantık işi mi ya,bi de elemanlar ekonomi koymus bize de,işimiz yarına kaldı:)

anjelique
anjelique
belkıde derslerı kolaymış gorunen bı bölumde okuoruum ama 12dersım var ya 12 fınal nedemek :(
~ 964 gün   mesajın adresini al  

keti
keti
3 gün kaldı dayanın gençlerrr =)
ayıptır söylemesi benim yarın bitiyo son finalime gircem ve tatilim ohh B-)
kolay gelsin valla herkese

(ya şuraya bi smiley koyun be kardeşim!!)
~ 963 gün   mesajın adresini al  

mert
mert
"rüzgar gibi GEÇTİ"
~ 963 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 14

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008