ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  aktivite  İstanbul Barosu Konferans, Organize Suç çeteleri
hukuk teror organize suc
7 Aralik 2007, İstanbul anthony casso cesare - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

17' de orada olursunuz, mekan istiklal de ada kitabevinde.

Giriş ücretsiz.

mekan, adres

İstanbul Barosu' nda saat 17.00' de Orhan Apaydın Konferans Salonunda yapılacak
Kimler katılıyor?
anthony casso cesare

Toplam 1 kişi
tüm katılanları göster

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 1

anthony casso cesare
anthony casso cesare
İstanbul Barosu ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesince ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Konferanslar Dizisi' nin ikincisi 7 Aralık Cuma günü saat 17.00�;de Orhan Apaydın Konferans Salonunda yapılacak.

İstanbul Barosu Başkanı Av. Kazım Kolcuoğlu, konferans öncesi bir konuşma yapacak.

Mykolas Romeris Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı

Prof. Dr. Aurelijus Gutauskas Organize suç çetelerine karşı ceza hukuku önlemleri konulu bir konuşma yapacak.

Aynı Üniversitenin Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Litvanya Adalet Bakanlığı Danışmanı Prof. Dr. Raimundus Kalesnykas da terörizmle mücadele çerçevesinde bir AB ülkesi olan Litvanya Modelini anlatacak.

Prof. Dr. Gutauskas ve Prof. Dr. Kalesnykas halen Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde konuk öğretim üyesi olarak görev yapıyor.

İstanbul Barosu ve Yeditepe Üniversitesince ortaklaşa düzenlenen Uluslararası Konferanslar Dizisinin ilki 19 Kasım 2007 Pazartesi günü yapılmış ve Ljubljana Üniversitesi Hukuku Fakültesinden Prof. Janez Kranjc, Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Heribert Hirte, Friburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pascal Pichonnaz ve Madrid Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Manuel Bermejo Castrillo AB hukukuna ilişkin birer konferans vermişlerdi.
~ 268 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 1

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008