ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  aseksüellik

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
bence nicole kidman yada simone simons gibi hatunlar varken aseksuellik kesinlikle bir tercihtir :) yani bisey deniyodu buna galiba angelizm. ve tercih meselesidir, ne bilim oyle olmayi istemektir yada oyle olmaya itilmektir. sonucta matrix de yasamiyozmu arkadaslar :P hersey elektrik dalgalarinin beyinde yorumlanmis hali kendi elektrik dalganizi kendiniz yaratin azcik yaratici olsun yeni nesil dimi ama?
~ 269 gün   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
~ 269 gün   mesajın adresini al  

reco
reco
cııık bu başlık bizlik değil..
~ 268 gün   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
sizce, aseksüellik gerçekten bir tercih mi yoksa hastalık mı? cinsellik olmadan da bir hayat ya da aşk yaşanır mı?

cok ilginc bi konu bi de goreceli,bilimadamlari bile kanitlayamamis hastalik mi yonelim mi oldugunu....
ama brz mantik yurutecek olursak nasil ki asiri azgin olmak bi hastalik olarak goruluyorsa hic ilgi duymamak da hastalik olabilir... ama bu duz mantikta bole.
subjektij bi analiz yaparsam,dunyada isteyen istediiyle istedii seyi yasasin/yasamasn,yeter ki (istemeyen) 3. kisilere bulasmasinlar,
asexualler,bisexualler,heterosexualler,homosexualler... kimse kimseye pok atmadan kendi cinsel yonelmleri veya hastalklarini (her neyse) kendi iclernde mutlu mesut yasasinlar,kimsenn huzurunu bozmasnlar ....

hmm cinsellik olmadan ask yasanir mi???
bunun uygulans bicimi farklilik gosterir,bi de cinsellikten kasit :)))
yani bilmem,ben asik olduum kisiden aldiim zevk ve mutluluu baska bedenden alamiorm mesela,kaldi ki asik olduumda onun yanimda,kollarmn arasnda,dudaklarnn dudaklarmda olmasi dunyann en tas kadiniyla omur boyu sexten ble daa fazla keyif verio bana :)))
sonuc olarak bunlari da cinselliin icine alrsak cinsellk olmadan ask olmaz bence....

**mephisto** ®
**mephisto** ®

p.* selin akay* demis ki:

eskiden kadinlar evlenene kadar bakire kaliyordu (ki tasvip ettigim, destekledigim, cok hosuma giden super bir durumdur bu). ve argo tabiriyle acilmadan iade (evlenmeden hayati biten) kadinlar da vardi.

demekki neymis seks manyagi, aids salginini gundelik iliskilerle yayabilen, iliskileri kasarlasan insanlarla dolu fazlaca ozgur bir ulke olduk, igreniyorum tam anlamiyla.

dusunsenize hayatiniza bir erkek giriyor ve en az 50 tane islak, minik bir seyle munsebete girmis hastalikli mi degil mi nasilmis umurunda bile olmadan hem de. (50 kicimdan uydurdugum rakamdir 300e kadar yolu var belki daha fazla) gercekten mide bulandirici.

ben 30 sene once aseksuel olarak yasamayi tercih ederdim.

neymis eskiden kadinlar orgazm olmayi da bilmiyomus, sevdicege dokunmaksa esas olan orgazm da olmayim cok da popisimde

az kasardan tost mephistodan sevgili olmaz =))
walla isteyen kasar isteyen rahibe/rahip olsun,demn de dediim gbi 3 .kisileri raatsz etmesnler yeter...
evlenmeden olmaz mantiina karsiyim,ona sevmeden olmaz deseler sonuna kadar destek veriorm ;)

çutee-libertine-
çutee-libertine-
hastalık demek istemiyorum ama psikolojik boyutu da var olayın...daha önce tecavüze uğramış birinin ileriki hayatında aseksuel olması muhtemel mesela..hormonlarında çalışmamazlık varsa da aseksüel olabilir..
kimse kalkıp ooo bıktım ben bu karşı cinsten yarından itibaren aseksüel olcam demiyor ki..

dummy_-variable
dummy_-variable
tüm erkekler bir gecede aseksuel olsak kızlar naapar aacep

(bütün çinlilerin aynı anda zıplayıp amerikada deprem yaratması)

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
seks olmadan aşk olr belki ama hayat asla demek gerek bence... o da ihtiyaç bi nevi su içmek gibi ama o kadar sık yapmamak gerek...

3
3
sanırım benim sorunum bu..

reddevil87
reddevil87
Bazen insan hic bir sey hissetmeyebiliyor.Belki dış etkenlerden belki hormanal(testestoron özellikle) bilemem ama kişi öyle mutluysa sorun yoktur bence..

bİtt®
bİtt®
ya bu adamların cinsellikten başka herşeyle uğraşacağı şey varmış zaten.ne gerek var :))

desparado
desparado
cinsellik sadece cam bir fanus çok iyi bakılması gerekiyor.kırılırsa tamiri olmayan psikolojik boşluk yaratıyor.ama aseksüellik tercih sebebidir.
~ 267 gün   mesajın adresini al  

patronahalil
patronahalil
tercih değil yönelim
kimse hımm burda bir sürü tercih hakkım var hangini seçsem
aa burda aseksüellikde varmış hımm tuttum ben onu güzelmiş demiyor
aseksüelliğe tamamen inanmıyorum çünkü kendimde yaşadım
ama kısmen aseksüellikten sözedilebilir
ama insanoğlu sex'e,aşka,sevgiye ilgiye muhtaç
bunlar ha hemcinsinden gelsin ha karşıdan
~ 265 gün   mesajın adresini al  

desparado
desparado
yönelimde tercih değilmidir o yöne yöneliyor insan yani o yönü tercih ediyor.
~ 263 gün   mesajın adresini al  

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Valla olmuyorsa olmuyor, iki kişi lazım yani bu iş için en az:D
~ 263 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 31 - 45

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008