ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  aseksüellik
cinsellik burcu sufi demirturk aseksuel
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Aseksüel, sekse karşı ilgisiz veya isteksiz olan kişileri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bunun bir hastalık mı yoksa bir cinsel yönelim mi olduğu konusunda tartışmalar vardır. Bilimsel araştırmalar, eğer bu bir cinsel yönelim ise, dünyada en ender görünen yönelim olduğunu saptamıştır.

Tarihteki ünlü aseksüeller arasında; ressam Salvador Dali, besteci ve piyanist Şopen (Chopin), bilim adamı Newton, felsefeci Kant ve Tüketici Haklarının ilk savunucusu Nader yer almaktadır.

Aseksüelliğin tanımı bu.. sık sık aseksüel olucam ben diye dolanırdım meğersem pek çok insan varmış dünyada ve Türkiyede aseksüel olan..geçen günlerde Hülya Avşar'ın programına konuk olmuştu Burcu Sufi Demirtürk.. kimseyi bugüne kadar arzulamadığını cinsel istek duymadığını ama yine de aşık olabildiğini anlattı..bir de sitesi var

http://www.aseksuel.com/site/index.php

sizce, aseksüellik gerçekten bir tercih mi yoksa hastalık mı? cinsellik olmadan da bir hayat ya da aşk yaşanır mı?
bana pek mümkün değilmiş gibi geliyo..
~ 279 gün   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
cinsellik olmadan yaşanır mı be rahipmiyiz:)))

peter pan
peter pan
cinsellik düşünmeden bir aşk yaşanabilir, ama hayat zor olur.

aslan67
aslan67
Bence de mimkinatı yok:)
 1   ~ 279 gün   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
herşey mi canım seks...

bkz. adım samuel
 8   ~ 279 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Ben 14-15 yaşımdan beri aseksüel olduğumun farkındayım,kendimi böyle biliyorum.Şu an 19 yaşındayım.Yine hayatım aynı koşullarda.Aseksüel olmama rağmen ben hala yaşamımı sevmek ve harcamak için birisini bulmak isterim.Bu kişiyi sürekli resmederim.Belki adam belki kadın.Erkek olması ilk tercih tabi.Topluma boş mesaj göndermekten nefret ederim ama eğer herhangi birisi benle konuşmakla ilgilenirse benim yahoo ismim Cvdrumsta,dir.Ve ben bir insan azmanıyım.Aseksüeliteyi bu sıra çok aptal yerlerden okuyorum.Birçok kişi homo olarak biliyor bizi.Cinsel yönelim olduğu hiç akıllarına bile gelmiyor mu? Ben, herkesin, farklı şekilde kendi aseksüaliteyi tanımladığını bilirim ve herkes için farklıdır, bundan dolayı ben, saklamayı istemem.Ben cinsel anlamda hissetmememe rağmen karşımdakini olduğu şey için onu beğenirim.Ama teknik olarak heteroseksüel değiliz?Öyleysa homuyuz.Bizi nasıl onlarla eşit sayabilirsiniz?

sitede yaşamlardan örnekler var .. bu da birisi..
çok ilginç ya kimi 40-50 yaşında öpüşmemiş bile.. tecrübesi olmayan insanlar vardır elbet ama bu insanlar cinsel istek de hissetmiyolar.. bana çok ilginç geliyo..

ver pacıno
ver pacıno
ya tamam ideal bi eş bulabilirsinde aradığın gibi bulduğun aseksüel olmazsa ne yapacaksın...

mesmerant
mesmerant
gunahtir

kafamagöre
kafamagöre
seksi düşünmeden yaşanırmı yahuu :D

kretzsche
kretzsche
belki fiziksel olarak böyle doğmuş insanlar da vardır ama çoğunluğunun hayatının gidişatı sonucu sonradan öyle olduğunu düşünüyorum. ne bileyim hayal kırıklıkları, toplum baskısı vs vs sonucu cinselliklerini yaşayamadıklarından ezik bir psikolojiye giriyor olabilirler. ama hiç arzulamamaktan bahsediyorsanız onu bilemiycem. bu arada newton'un bakir öldüğünü duymuştum, dali tam tersi diye biliyordum . böyle aklını çok fazla bilim & sanat a kaydıran insanların bir tarafları da eksik kalıyor mutlaka =)

uysalhan
uysalhan
bence her birinin bir şekilde sakladığı egosundan kaynaklanıyor...

e = m . c²
e = m . c²
Tarihteki ünlü aseksüeller arasında; ressam Salvador Dali, besteci ve piyanist Şopen (Chopin), bilim adamı Newton, felsefeci Kant ve Tüketici Haklarının ilk savunucusu Nader yer almaktadır

acaba bu kişilerin ilgilendikleri alanlardaki başarılarını, akıllarını cinsellikle yormamalarına bağlayabilir miyiz?..:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008