ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  çayı şekersiz içen erkekler gizli eşcinseldir
escinsel kup seker cay
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
~ 279 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
babama eşcinsel diyen var yaa..

fresya
fresya
Safiye soyman ballı kaymaklı ekmek yiyip yanında şekersiz çay içmiş....eşi anlatıyordu.......ama (gercek eşcinseller bunu saklamayı basarıyorlar bence)....
ayrıca her seye tepkiliyiz......penguenlerinde eşcinsel olanı var....

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
eşcinsel demiyorum...gizli eşcinsel..ancak sağlık problemlerinden dolayı sekersiz içiyorsa o ayrı...

boomerang ¹³ demis ki:

babama eşcinsel diyen var yaa..

rammstein-hastasıyız
rammstein-hastasıyız
bunlar eşcinsel değildir..bunlar tamamen ayrı incelenmesi gereken bir türdür..

fresya demis ki:

Safiye soyman ballı kaymaklı ekmek yiyip yanında şekersiz çay içmiş....eşi anlatıyordu.......ama (gercek eşcinseller bunu saklamayı basarıyorlar bence)....
ayrıca her seye tepkiliyiz......penguenlerinde eşcinsel olanı var....

fresya
fresya

Bülent ersoy için ne düşünüyorsun? :)

rammstein-hastasıyız demis ki:

Çayı sekersiz içen insanın karsılaştığı esas talihsizliği muptelası olduğu ve hiçbir zaman kurtulamayacağı sinir erozyonları ve ilkel korkularıdır...bu korku ve sinir erozyonları yumağı cayı sekersiz içen insanın içindeki uyuyan ilkel hayvanın bazı mantık dışı, akıl dışı korkularıyla alakalıdır.. mesela cayı sekersiz içen insanın ilk korkusu küp şekerin icadıyla gelişmiştir...evrimsel sureci irdeliyorum su an...bu sekersizlik bağımlıları öncelikle statikocu kişiliklerinden dolayı küp sekerin icadına amiyane tabiriyle yan gözle baktılar... içlerinde hazırol da bekleyen hayvan bu icatla birlikte it kılığına girip havladı ve ilkel beyinlerini uyarmak suretiyle küp sekere karsı ilk tepki alevlendi..zehirin tohumlarını eken ilk ses küp sekerin bu dogmatik hamasilere bir icat olarak sunulmasıdır...

Derken evrimlerinin ikinci aşamasına gelindi.. genellikle etraflarındaki olan bitenden bihaber yaşayan bu insanların bir şekilde küp şekerin imalatında şekerin nasıl oluyorda tek parca,yekpare bir şekilde durduğunu öğrenmeleriyle gercekleşti..malumunuz küp şeker yapılırken küp sekerin kübik yapıyı oluşturması için şeker zerrecikleri kemik tozuyla birleştirilir ve küp şeker denen şey yani kemik tozu-şeker kamışı yada tercihen pancarından oluşan alaşım ortaya cıkar...işte bu i.ne olduklarını sonradan üstad sayesinde öğrenecek olan hamasiler, bu kemik tozununu da cayla birlikte içtiklerini öğrenince devreye içlerindeki uyuyan HAYVAN bir daha uyumamak üzere uyanarak girdi...ve onlara şöyle seslendi..

Ey küp şekeri çayla içenler ...Şüphesizdir ki şeker içmek, çay içmek mübahtır...ancak her kim ki çaya şeker katmak süsü altında kemik tozu içerse, bizden değildir...çünkü insanlar kemik tozunu hayvanların,yani hemcinslerimin, kemiğini öğüterek elde ederler ve ben de HAYVANIM.

Ve ekledi: benim kemiğimin tozunu içen adamın ben a korum

Bu surecle birlikte bu sekersizlik bağımlısı insanların tasması tam anlamıyla içlerindeki hayvanın eline geçmiş oldu..sizce de cok saçma değil mi? Tasmanın ipi itin elinde tasmanın halkası insanın ensesinde...

İşte bu hayvani ve hamasi korkular bu ilkel insan türünü küp şekere ve daha sonrasında bütün şeker türlerine zaman içinde düşman kıldı..düşmanlık sadece şekerle kalmadı tabi ki de..küp şekerin kubik yapıda olmasından dolayı bu şekersizlik bağımlısı banal insancıklar gene zaman denen illetin yardımıyla cıkıntılı, keskin ucları olan, kenarları belirgin geometrik sekiller yada objelere dair fobiler geliştirdiler...çünkü onlara göre küp şeker kötüydü ve kısıtlı bahşedilmiş beyinleri onlara dedi ki küp şekli de kötüdür... sadete gelmek gerekirse, bu cıkıntılı objelere karşı duyulan fobiler bu insanlarda top,küre,halka,simit,tekerlek gibi cisimlere sempati duyma ve onlara benzeme şeklinde bir eğilim geliştirdi...bunların su an nüfus cüzdanında erkek yazanları aslında evrimlerinin beyinlerine ve ruhlarına kodladığı içgüdüler nedeniyle cinsel organlarının seklinden utanç duyarlar..işte içlerindeki okşanma isteği tamamen bununla alakalıdır..

salihzeki
salihzeki
varmıymış bunu dünyada bir örneği ?

jadambenim
jadambenim
ilginç bir tespit olabilir ....

taharet musluğu
taharet musluğu
biri çıksa şimdiben şekeri 7 şekerli içerim desene cevap veririz!
 1   ~ 279 gün   mesajın adresini al  

buneya
buneya
çok şekerli içen de abaza mı oluyo

boomerang ¹³
boomerang ¹³
pardon, gizli eşcinsel.. :o/

peter pan
peter pan
sağ elindeki çizgiler, sol elindeki çizgilerden fazla olanlar da gizli eşcinselmişmiş:)

güveeen
güveeen
cherry domatesin kabuğunu soyarak yiyen erkekler gizli topitoptur

joshua
joshua
efet süper mantıklı bi terminoloji... dünyadaki bütün tip I-II diabet (şeker ) hastaları eşcinsel yada sorunlu ondan şekersiz içiolar çaylarını :) hay llahım bende şekersiz içiorum çünkü şekerli sıvılar midemi bulandırıo nabces midemdn gelen bi kişilik sorunum mu var.. neyse...:)
 1   ~ 279 gün   mesajın adresini al  

naiade
naiade
Ciddi ciddi hakikate olabilecek bir teori. Ben de buna benzer birşey düşünmüştüm vakti zamanında. Küp şekere bağlamamıştım ama neden olmasın...

Ayrıca çok şekerli severim, küp şekere bayılırım, simit ise öğlenleri vazgeçilmezimdir, silindir şekli ile lise zamanında harika problemler çözebilmiş biriyim, tekerlekleri legolara monte edip süper araba ve uçaklar yapabilmişimdir ufakken, top ile inanılmaz ortada sıçan oynarım. Yok ben yuvarlaktan çekinmiyorum. Ne yani gizli değil de, görünen bir eşcinsel miyim?

Ama ben erkeklerden hoşlanıyordum. Galiba ben yanlış anladım okuduğumu, bi dakka...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008