| |
fresya
|
Kapıyı diliyle açıp dolaşmaya çıkıyor
Güney Galler’deki bir çiftlikte yaşayan Lottie isimli akıllı koyun, diliyle ağılın kilidini açarak her akşam arkadaşlarıyla birlikte gezintiye çıkıyor. Lottie’nin bakıcısı Jones, “Önce kapıyı açık unuttuğumuzu sandık. Ama Lottie, kapının sürgüsünü açarak Letitia, Molly ve Floss isimli arkadaşlarını dolaşmaya çıkarıyormuş” dedi.
akşam gazetesi
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
fresya
|
koyune ev yapmışlar illede çayır çimen demiş... :PP
aferim akıllı koyunmuş*
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
fresya
|
ya hayır....uçaklada ilgili yorum ekledim ama......bunu konu dısı olarak dikkat ettiyseniz.....
dip not: hayvanlarda zeki yaratıklar koyun deyip geçmeyelim yani... :))
her sey o kadar ağır ve yıpratıcı ki....konu dısında da değişik haberler olsun değilmi?
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
sweetdreams
|
Bizim üniversitede de vardı böyle bir koyun hoş hala da vardır heralde,haberlere konu olmuştu iki üç yıl önce,pek çok kapıyı aşamalı olarak açıp dışarı dolaşmaya çıkıyordu kampüste.
Ayrıca koyunlar en akıllı hayvanlardandır,hafızaları fotoğraf makinesi gibi çalışır,bir defa gördükleri hiç bir insanı unutmazlar,güçlü sezgileri vardır.
Kapıları açmaları da gayet doğal:)
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
oha hayvana bak ana baba yok tabi kimbilir dışarı çıkıp nereye gidiyolar acaba arkadaşlarıyla :)) hangi kafeye pardon hangi çime :)))
Allah bilir içip de dönüyolardır evlerine , pardon ağıllarına :)))
ne mi içip? tabi ki de su :P:P
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
*yvaine*
|
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
mr ako
|
dolly görse gurur duyardı
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
meo
|
babennemin kedisi buzdolabını acmaya baslamıstı sonuc ....... =)
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
hayda.bre
|
ahahahahhaha
meo demis ki:
babennemin kedisi buzdolabını acmaya baslamıstı sonuc ....... =)
|
|
|
~ 271 gün
|
|
| |
meo
|
kedi yemiş dolaptaki peyniri
amcam ogretmiş once acık bırakıyom sanmış babannem sonra gercegi anlamış=)
|
|
~ 270 gün
|
|
| |
sui generis
|
benim annemin de bi kedisi açabiliyor buzdolabını.. annemin bir kedisi derken, 22 kedisi var da =) neyse efendim, bu kedi yavruları olunca sapıttı.. normalde pek terbiyeliydi.. yavrularına yetmiyor mu nedir sütü, buzdolabını açıp şenlik yapıyor yavrularına.. bi gün bi tanesi kapalı kalmış içinde.. annem sesini duymasa donacak şapşal..
|
|
~ 270 gün
|
|
| |