Üretime geçelim o zaman,aşk üreten çiftçiler olsun devlet sübvansiyon sağlasın,kanun çıkarsın koruma altına alsın olar mı?:)..
yeni bi ütopya kuralım olmamı
4 Aralık 2007 01:21
peter pan
Eveet alıcının kusuru var burda,tazminat ödenmeyebilir ya da kusuru oranında ödenecek tazminatta indirime gidilebilir:)
ne kusuru arkadaşım? alıp duvara vurmuşsun resmen. olmaz öyle şey. haksızsın, tamam tüketici hakları falan filan da, o da bi yere kadar:))
4 Aralık 2007 01:22
peter pan
bence onu da garantisi olmalı..
örnek; sevgili tarafından sinirlendirilip duvardan duvara çarptık mesela sinirlendiren sevgiliyi..bu bizim hatamız değildir sinrlendiren sevgilinin hatasıdır.bunun garantisi olmalı..ama tabiki zevk için kırdıysan ağzını yüzünüo ayrı..ama tabiki daha dayanıklıları da üretilmeli bence :P
ama şimdi sinirlendiren sevgili de dinlenecek, haksız sen bulunursan?:))
4 Aralık 2007 01:22
meo
abi tabu gibi belge karsılıklı daha noolsun bastın mı nikahı
hastlıkta saglıkta iii gunde kotu gunde varmı otesi=D
4 Aralık 2007 01:24
hakan dinçer
ama şimdi sinirlendiren sevgili de dinlenecek, haksız sen bulunursan?:))
dinlensina bi benim kanundan korkum yok evelallah 8-)
4 Aralık 2007 01:25
peter pan
hastalıkta kısmısı yalan yalan:) hemen feshediliyo o zaman sözleşme:)
meo demis ki:
abi tabu gibi belge karsılıklı daha noolsun bastın mı nikahı
hastlıkta saglıkta iii gunde kotu gunde varmı otesi=D
4 Aralık 2007 01:27
eskici
9a 6 demis ki:
garanti belgesini bilmem de sanırım almanyada-yamulmuyorsam-aileden sorumlu bakan evliliklerin 7 seneyle sınırlı tutulmasını,dileyen eşlerin 7 sene sonunda tekrar evlenmelerini öngören bi kanun tasarısı sunmak için çalışıyomuş..bence mantıklı
7 senelık bır senet. peki bu 7 sene dolmadan ayrılamazlar mı?7 sene doldu dıyelım adamlar yenıden evlencekler bunlar geyıgıne her7yılda bırde duğun yaparlar.her foto karesıne bır cocuk eklenır.falan filan uzar gıder
4 Aralık 2007 01:28
hakan dinçer
evet yazılı belgede olması lazım hastalık kötü gün falan kısmının..yoksa ohhooo..
4 Aralık 2007 01:28
meo
hasta etme adamı ulen peter pan=)
ama haklısın en etkili korunma yontemi basım agrıyo olayını diyosan taaam
4 Aralık 2007 01:29
peter pan
ama güzel abim, ürünün kaşını gözünü patlatmışsınız, tahrik olur ya da olmaz, suçlusunuz, biz bunu geri almayız, tamir masraflarını da üstlenmeyiz. lütfen çıkar mısınız dışarı? güvenliği çağırmak zorunda bırakmayın beni. ama dinlemiyosunuz ki...
güvenliiik!
:)))
hakan dinçer demis ki:
dinlensina bi benim kanundan korkum yok evelallah 8-)
sweetdreams
yeni bi ütopya kuralım olmamı
Kafamdaki deli saçması ütopyalar yüzünden bu haldeyim zaten,ama yaratalım beaa noolcak:)
hakan dinçer
7 senelık bır senet. peki bu 7 sene dolmadan ayrılamazlar mı?7 sene doldu dıyelım adamlar yenıden evlencekler bunlar geyıgıne her7yılda bırde duğun yaparlar.her foto karesıne bır cocuk eklenır.falan filan uzar gıder
ehehe geyiğe gel..çocuklar birbirine üstünlük sağlamaya çalışır..ben babamın 3 düğününü gördüm sen ne diyosun çömez!! :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.