ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Mecliste skandal dergi
tbmm skandal dergi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
Mecliste skandal dergi

TBMM'de geçen hafta bazı milletvekillerinin odalarına dağıtılan bir dergide başı açık kadınlara ve kızlara yönelik ağır ifadeler yer aldı. Haber Ajanda adlı derginin kasım sayısında yazan şair Abdurrahim Karakoç'un yazısındaki ifadeler şöyle:
* Memesi açıklar: Sizin memesi, kalçası, göbeği açık yakınlarınız hiç taciz edildi mi?
* Eşinizi ana üryan gezdirebilirsiniz: Korkmayın. Ben size teminat veriyorum, hanımlarınızı, kızlarınızı ana üryan yaparak sokaklarda gezdirebilirsiniz. Taciz olursa, mutlaka Batıcı zıpır gençlerden olur.
* Külotsuz dolandırsanız: Etini teşhir eden ilerici bayanların her sene etek boylarını bir miktar daha kısaltmalarına karışan var mı? Mesela bayanlarınızı sokakta külotsuz dolaştırsanız, zampara çocuklarınız hariç bir başkası dönüp bakmaz.
3 Aralık 2007 11:16   mesajın adresini al  

fresya
fresya
bu ne kadar rezil bir sey :(
3 Aralık 2007 11:18   mesajın adresini al  

p.* selin akay*
p.* selin akay*
boyle basa boyle tar(r)ak.
3 Aralık 2007 11:31   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Emin misiniz böle birşey olduğuna?derginin adı neymiş kapsamı neymiş?
3 Aralık 2007 11:42   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Yayınlayan kim? Meclis ile alakası bağı nedir?

seyir demis ki:

Mecliste skandal dergi

TBMM'de geçen hafta bazı milletvekillerinin odalarına dağıtılan bir dergide başı açık kadınlara ve kızlara yönelik ağır ifadeler yer aldı. Haber Ajanda adlı derginin kasım sayısında yazan şair Abdurrahim Karakoç'un yazısındaki ifadeler şöyle:
* Memesi açıklar: Sizin memesi, kalçası, göbeği açık yakınlarınız hiç taciz edildi mi?
* Eşinizi ana üryan gezdirebilirsiniz: Korkmayın. Ben size teminat veriyorum, hanımlarınızı, kızlarınızı ana üryan yaparak sokaklarda gezdirebilirsiniz. Taciz olursa, mutlaka Batıcı zıpır gençlerden olur.
* Külotsuz dolandırsanız: Etini teşhir eden ilerici bayanların her sene etek boylarını bir miktar daha kısaltmalarına karışan var mı? Mesela bayanlarınızı sokakta külotsuz dolaştırsanız, zampara çocuklarınız hariç bir başkası dönüp bakmaz.

3 Aralık 2007 11:48   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
asparagas bile olsa bir zaman sonra görücez bu durumları ...Akp niyetini belli etmeye başlıyor yavaştan yavaştan..

3 Aralık 2007 11:48   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Yok hayır AKP'nin niyeti zaten belli de,ben yine de böyle bir olay olduğunu sanmıyorum.
3 Aralık 2007 11:53   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
Bu olay gerçek olsa,Baykal tek becerebildiği işi yapar mahkemeye falan giderdi çünkü.
3 Aralık 2007 11:53   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ya dergi milletvekilleri odasına dağıtılmış milliyet gazetesinde okudum bende...
3 Aralık 2007 12:00   mesajın adresini al  

sedna
sedna
böle bi dergi varsa yayınlayanlar kendilerini rezil etmekten başka bişi yapmamış iğrenç bşi
3 Aralık 2007 12:36   mesajın adresini al  

ot
ot
yok artık daha neler. gercek degildir abi. derginin adı falan yok mu? bi link versene ya.
3 Aralık 2007 12:37   mesajın adresini al  

ot
ot
asparagas bile olsa bir zaman sonra görücez bu durumları ...

en sacma muhabbet...
3 Aralık 2007 12:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009