aslında büyük bir çoğunluğu yalnız olmadığı için bunalıma sürüklenmiştir... olayı bir de farklı açılardan düşünmek lazım.... tabii insan sadece kendi yaşadığını bilir...
hasnicktir demis ki:
bir şey söyleyeyim mi?
buı tip bunalım edebiyatı yapan insanların çok büyük bir çoğunluğu (yüzde doksanı) yalnızdır ve kendilerine birini bulduğu zaman bunalım hallerinden eser kalmaz!
yalansa yalan diyin hatta beni kovun onuncu köye gideyim ben en iyisi... :)))
14 Aralık 2007 01:51
hakan dinçer
çekip gitmek kolay deildir..g*tümüz yemez genelde..
4 Aralık 2007 01:59
boo
gideceğimiz yerde bizi bekleyen birinin olmaması...bir umutla gitmek isteriz,geride bıraktıklarımızı hiç düşünmeden,heyecenla yaklaşırız gideceğimiz yere,gidiyorum bu sefer herşeyi göze aldım gidiyorum...gideriz de ama vardığımız yerde bizi bekleyen birileri yok,bekleyecek sanmışız , bekler demişiz, anlarız ki boşuna gitmişiz,bir buruklukla geri döneriz gitmelerimiz sora erer,gitme cesaretlerimiz kırılır sonra da bahaneler bahaneler bahaneler gitmemek için,ama yine gitmek isteriz başka bir araçla, başka heyecenlarla başka umutlarla, başka başka başka...umut
mırıltı.jj demis ki:
bizi olduğumuz yerde sabit bırakan sebepler her zaman gerçek değil bence,bizi bağlayan şeyleri bir ölçüde kendimiz yaratıyoruz.Bahaneler üretiyorum,bahaneler üretiyorum ve bahaneler üretiyorum.Ama şunu biliyorum ki bir bilet alıp yola çıktığım gün düğüm çözülücek.
düşünce yapını hayatına geçirebilmek çok önemli,düşündüklerinin ve eylemlerinin bütünlüğü
4 Aralık 2007 13:22
japon harikası
bu eylemi gerçekleştiricem..
bilyorum ki üzülen olucak ardımdan..
annem duyunca ağlamaya başladı.. ama annem bilmiosun ki ne yangınlar kopuyor bu kızının yüreğinde... anlatamam sana üzülürsün.. şaşırırsın.. benim kızım bu kadar aciz olamaz dersin.. anlatamam annecim kıyamam ki sana..
4 Aralık 2007 13:24
boo
gitmek istiyorum tekrar...gelmek istiyorum yanına...
4 Aralık 2007 13:41
türkü:))
sadece gitmek istiyorum...
kendim için gitmek istiyorum...
eğer gidebilirsem birgün sonra tekrar kendim için dönmek istiyorum ve hayatta artık bencil olmak istiyorum...
4 Aralık 2007 15:09
sui generis
hasnicktir demis ki:
bir şey söyleyeyim mi?
buı tip bunalım edebiyatı yapan insanların çok büyük bir çoğunluğu (yüzde doksanı) yalnızdır ve kendilerine birini bulduğu zaman bunalım hallerinden eser kalmaz!
yalansa yalan diyin hatta beni kovun onuncu köye gideyim ben en iyisi... :)))
yalan değil.. düz mantık.. hayatta her şey siyah veya beyazdır diyebilmek kadar dümdüz hem de..
14 Aralık 2007 15:18
uysalhan
siyah ve beyazı düzmantık zannetmek büyük gaflet. aklın alabildiği bütün renklerdir siyah. beyaz ise sadece hiç. yani daha bi bok yememiş bir hiç. daha yaşamamış yani. siyahın ise yemediği halt kalmamış. öyle ki simsiyah olabilmiş. bunun neresinde düzmantık olabilir ki?..
4 Aralık 2007 15:50
no control
baba ben yakıcıyım ama
ama kendimi bilmez değilim
yaşamak istiyorum sadece
kendi savaşlaım uğrunda
ben sadece ben olmak istiyorum...
ışık hızıyla geçen zamanı
yaşamak belkide çok zor
korkuyorum ben gçmişten
korkuyorum gelecekten
ben sadece ben olmak istiyorum...
5 Aralık 2007 20:12
mugece81_
Bağlayan hissiyat...
7 Aralık 2007 11:16
yuvayıkan24
bağlayan ip olabilir, neyin bağlanacağı mühim olan :)
11 Aralık 2007 04:47
chi sj
aile kavramı insanın doğasına ters,güven verici ama bedeli büyük..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16172
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.