| |
mırıltı.jj
|
Gitmek isteriz ya hep ama o yol uzayıp gider de biz olduğumuz yerde kalırız yine...Değişemez bazı şeyler,değiştirmeyi hep düşünür de yapamayız hani...Az önce tekrar izledim im.juli filmini o hep düşünmeden çıkılmak istenen yolculuğu anlatıyordu,çok güzel ve çok sıcak bir biçimde anlatıyordu hem de...Hesapsızca yola çıkabilmeyi isterdim ben de.Peki bizi bağlayan ne,gidebilmeyi çok istediğimiz halde bunun düşünce olarak kalmasına sebep ya da sebepler?Ben kendiminkileri az çok biliyorum yakışmasa da değişim zor...Sizin de gidemediğiniz zamanlar vardır diye düşündüm
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
baş rahip
|
geride kalacak olanlar....
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
mırıltı.jj
|
çok yuvarlak bi cevap oldu bu:) her zaman arkada kalan bişeyler olur,benimki bunların sorgulaması
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
baş rahip
|
alıştırıyorum kendimi azizim yuvarlak cevap askerde lazım olacak.....:)
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
mırıltı.jj
|
boşver abi ya o zaman geldiği zaman düşünürsün vereceğin yuvarlak cevapları:))
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
baş rahip
|
şöyle bir şey diyeyim peki
az da olsa kendini kaybetmemiş hüzünlü umut kırıntısı kalmak için hep sebep olur...olur da bunu kabullenmek istemeyiz....
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
baş rahip
|
ve nereye gidersen git yanında götürmek zorunda olduğun bir şey var.......kendin....
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
kunephe
|
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
kiss ekaton epta
|
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
sphinx®
|
benimki hiçbişeyden değil...kendimden korkmamdan...cesaretsizliğimden
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
off the record
|
Bişeyleri olduğu gibi bırakıp gitmek hiçbir zaman çözüm değildir...
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
doomswar
|
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
erdemlix
|
yeni, bilinmedik bişeylerdense, alışılan durum. bağlayıcı olabilir.
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
fresya
|
çok bunaldığım anlar oldu....etrafımı seyredip anlamsızca baktığım.....sadece kendi dısımda..hayatları nasıl mutlumu herkez diye....bazen yasadıgım seyler o kadar asırı yüklenme olduki içimde o dönem günlük yaşamaya anlık yaşamaya başladım....mesela sorumluluklarımı yerine getirsemde gün batımından günün akşamına kadar yaşadım.....
yaşamım tad vermedi.....hayatımı sonlandırmak nasıl olurdu derken sadece ama sadece Tanrı korkusu beni durdurdu............ailem bile bir yere kadar durdurabildi....Tanrının benim içinde vaad ettiği güzel seyler olabilir dedim kendi kendime......sonra hayatı zor olan ve zora inat yasayanları örneğin yaralanan özrü olan yada boşananları düşündüm..................
hatta burdan bir sey eklemek istiyorum...........milyarlık borçların altından ağlaya ağlaya sabırla kurtuldum.o dönem sevgisizlik içime dokunmuştu....cok hırpalandım.....daha yeni yeni yaşadığımıı anlıyorum..
.....sadece tanrı elini uzatınca yaşamak elimizde*
|
|
~ 277 gün
|
|
| |
fresya
|
birde diyorum kiiii kumral 1.80 boyunda yakışıklı mı yakışıklı.....bir adam beni Direk!!!! hayata bağlayabilir :PP
|
|
~ 277 gün
|
|
| |