hayda.bre demis ki:
Ömer dikkat edersen yemekle ilgili konu açılınca kadınlar hemen yemeklerin tarifi ve yapılışı ile erkekler ise tadıyla ilgili konuşurlar :)
2 Aralık 2007 23:21
*yvaine*
dünyanın en güzel şeylerinden biri yemek yemek yaa bi kere insanı mutlu ediyoo, bi de kilo derdi olmasa güzel olucaktı ama her güzel şeyin bi külfeti oluyoo....
2 Aralık 2007 23:23
the_ruach
ömerciim bu yorumunun arabalar üzerinde bilimsel bi açıklaması var:
kadınlar daha kötü kullanıyorlarmış çünkü arabayı sadece araç olarak görüyorlarmış ama erkekler arabayı kendilerinden bir parça olarak gördükleri için daha rahat kulalnıyorlarmış.......
dememkki neymiş erkekler işin sanatını yapmaya kızlar ayrıntısına takılmaya bayılırlarmış:D
2 Aralık 2007 23:24
souvereign jr.
güzel noktaya değinmişsin çiğdem abla :)
cigdém demis ki:
kızkıza bişeyler yiyelim demenin amacı muhabbettir, erkelerse beraber muhabbet etmek içim içelim derler.
örn: kadın günleri...
2 Aralık 2007 23:24
boomerang ¹³
herhalde konuşarak zayıflamaktan bahsediliyor olsa gerek..
2 Aralık 2007 23:27
souvereign jr.
ben de özellikle kazandibinin dibini yerken kafamı sokuyom bazen tencerenin içine :P dibi çok lezzetli oluyo ama napayım? :)
ivy*kartanesi* demis ki:
beni masadan kovarlar bazen git be iştahımızı kaçırıon yemekle savaşıosun resmen die...ama bazen...gömülürüm yemeğe... tencerenin içine kafam girer fln o derece =)
2 Aralık 2007 23:27
ver pacıno
yemeğe erkekler saygı duyuyoda ondan:PP
2 Aralık 2007 23:28
souvereign jr.
o tönbeki olan nargile... :)
diğerleri o kadar etmemeli :) ediyosa hem kendimi hem de çevremi kandırıyomuşum demek :P
frambuaz:p/frnz demis ki:
nargile yuz sigaraya esdegerdir
bu ipucu ne ya
hayır ömer kabul etmiorumm :(
2 Aralık 2007 23:29
cigdém
abi o diil de bu ipuçları.....
ivy * kartanesi
Annem kek yaparken kabın dibinde kalan harca daldığım günler geldi aklıma:)
ivy*kartanesi* demis ki:
beni masadan kovarlar bazen git be iştahımızı kaçırıon yemekle savaşıosun resmen die...ama bazen...gömülürüm yemeğe... tencerenin içine kafam girer fln o derece =)
ben de onlardan biriyim bi de yufka yerim çok güsel oluo =)
cigdém
çiğ yaprak sarması.. henüz pişmemişken..sarılırken...
ben yerim :)
2 Aralık 2007 23:30
hayda.bre
Annem yaptı :D
cigdém demis ki:
çiğ yaprak sarması.. henüz pişmemişken..sarılırken...
ben yerim :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16162
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.