ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > fatima spar und die freedom fries
zirzop fatima spar caz
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

yosamite
yosamite

Klişelerden uzak ama birçok yönden Türk folk müziğini anımsatan 'Zirzop' albümüyle geçen sene Amadeus Ödülüne aday gösterilen Fatima Spar & Freedom Fries; Fransa, İsviçre, Hollanda ve Avusturya'yı kapsayan turnelerinin son ayağında iki gece Ghetto'da sahneye çıkacak.
Artist Müzik tarafından 2008 yılının ilk aylarında Türkiye'de de yayımlanacak 'Zirzop' albümlerinin tanıtım turnesi için Türkiye'ye gelecek olan grup, 30 Kasım-1 Aralık'ta Ghetto'da. Trompet, saksofon, akordeon gibi enstrümanlarla kimi zaman swing veya bossa nova, kimi zaman ise vals veya Türk folk müziğini kendi özgün bestelerinde birleştiren Freedom Fries, Türk asıllı Fatima Spar'ın vokalleriyle hayat buluyor.
Türkçe, Almanca, İngilizce şarkılar, değişken ritimler, nefesli sazlar ve akordeonla buluşuyor. Fatima Spar'ın en önemli özelliğiyse megafonu ve sahnedeki dinamizmi.

ben çok sevdim yaa :) yükledim dinleyin sizde çok hoş :)
trompet, saksofon, akordeon gibi enstrümanlar var daha ne olsuuuun

http://www.freedomfries.at/zirzop/index.html

2 Aralık 2007 20:32   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
sözlerine çok kulak verip dinlemesem de farklı birşeyler dinlemek hoş oldu:)ben sevdim ritmik hoş bir şarkı saksafon ve akordeon uyumlu:)
2 Aralık 2007 22:50   mesajın adresini al  

sultanaz!
sultanaz!
hoş
3 Aralık 2007 00:47   mesajın adresini al  

sultanaz!
sultanaz!
3 Aralık 2007 00:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 4

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009