ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > MEHMET ŞEVKET EYGİ nin AHMET HAKAN a cevabı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 17

ot
ot
heee. yazmıssın. ben artık senin yazdıklarini genelde okumadigim icin pas gecmisim. pardon. simdi digerinin cvbını verse ya birde. antiemperyalizm adına neler yapıyormus? o kadar antiemperyalist olusumlarin icinde aktif ya da pasif bulunmus mu? bu sebeple eylem yapip cop yiyenlerin arasına katılmıs mı hic? yoksa onlarin da idam edilesini mi bekliyormus savunmak icin? ah beni de duysa da cvp verse :)
2 Aralık 2007 20:25   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ahmet hakan ' a görünür var...
2 Aralık 2007 21:28   mesajın adresini al  

öteki
öteki
Adamın bütün fikirleri tanrı ile arasındaki monolog etrafında dönüyor...
2 Aralık 2007 21:44   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
şevket eygi, yazısında denizlere terörist demiş, amerikayı tutmayı savunmuş ve kötünün iyisi demişken,

eleştireler ahmet hakana yönelmiş cevaplarda....

ahmet hakan çok menem bir adam olmayabilir ama yukarıdaki bilgisiz ve kişiliksiz, hale kendini soğuk savaşta zanneden EYGİYE bir kelam yok..

Amerika ırakta 1 milyon müslümanı katlediyor ama eygi halen Amerikancılıkta zarar görmüyor, bunu savunmakta ısrar ediyor..

sezeri şampanya içiyor diye kınayanlar, recm edenler iş amerikanın katliamlarına geldimi dut yemiş bülbül oluyorlar..

islamcı kesimin geneline sirayet etmiş ahlaksızlık ve şerefsizlik açık açık kendini gösteriyor..

burada bile ben görebiliyorum...şevket eygiyi zarla zorla kınıyorlar ama ağırlık merkezi ahmet hakanda....bunuda kurnzca yapıyorlar..

ahmet hakanı sktir edin arkadaşlar...gelin şevket eygiye bakalım çünkü o mühim adamdır..

onun sayesinde 70-80 arası 5000 insan öldü...

onun sayesinde amerikancılığın adı milliyetçilik ve mukaddesatçlılık oldu..

3 Aralık 2007 12:49   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
onun sayesinde insanların müslümanlığa bakış açısı daralıyor. bu adam müslümanlığı kötülemekten başka birşey yapmıyor. . . yobaz!
4 Aralık 2007 15:29   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 17

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009