ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
'Onurumu kırdılar, genç olsam bu ülkeyi terk ederdim...
Huysuz Virjin RTÜK'ün kendisine yapmış olduğu uygulamayla ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu..
Cengiz Semercioğlu'nu arayan Huysuz Virjin, hissettiklerini ilk kez bu kadar açık anlattı:
'Onurumu kırdılar, genç olsam bu ülkeyi terk ederdim...
Seyfi Dursunoğlu mesaj bırakmış telefonuma, hemen aradım; bunca yıldır tanırım bu kadar üzülmüş, bu kadar duygusallaşmış, bu kadar kırılmış hiç görmedim...
76 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu'nu 'Genç olsam bu ülkeyi terk ederdim' dedirtecek noktaya getirdiysek bir yerlerde yanlış yapmışız demektir...
İşte söyledikleri;
20 yaşında olup da, seksi bir kadını canlandırsam, insanları özendiriyor desinler. 76 yaşındaki adamın canlandırdığı kadına kim, niye özensin?..
Beni bu yaşımda yasaklı hale getirdiler. O kadar üzülüyorum ki... Sanki ben bu ülkeyi yıllardır eğlendirmemişim de kötülük yapmışım. Onurumu kırdılar benim. İnan bana genç olsam, bu yapılandan sonra bir dakika düşünmez bu ülkeyi terk ederdim.
Benim hayatımda hiçbir lüksüm yok artık. Ne para harcayabilirim ne de paraya ihtiyacım var. Ama ben çalışırsam benimle birlikte ışıkçısı, rejisörü 100 insan daha evine ekmek götürür. 76 yaşında hálá çalışıyor olmamın en büyük nedeni budur.
Ben bütün mirasımı, bütün mallarımı bu devlete bırakıp gidiyorum, vasiyetimi öyle yazdım ama bu devletin bana yaptığına bakın! Beni yasaklı hale düşürdüler.
Şeytan diyor değiştir vasiyeti. Madem Huysuz Virjin bu kadar kötü, ben de bütün mirasımı devlete değil, o...pu derneklerine bırakacağım o zaman...
Asıl bu umum müdürleri tepki göstermeli bu işe (kanal genel müdürlerinden bahsediyor). 'Aman RTÜK ceza vermesin' diye umum müdürleri seslerini çıkaramıyor.
Fox'taki programda Huysuz Virjin hiç olamayacak ama bu haftadan itibaren sürprizlerim var. Huysuz'u hissedecek izleyiciler.
Bu ülke nereye gidiyor? Ekrandaki Huysuz Virjin karakterine bile tahammül edemez noktaya geldiysek, geleceğimiz hakkında endişelerim var.
Şimdi bu açıklamalardan sonra RTÜK yetkilileri diyebilir ki, 'Biz Huysuz'u yasaklamadık.'
Haklılar! Resmi, yazılmış bir yasak yok ortada!
Ama zımni olarak var. Neden yıllardır ekranda olan ve reyting rekorları kıran Huysuz Virjin'i kimse ekrana çıkarmaya cesaret edemiyor?..
Ve Seyfi Dursunoğlu, Huysuz değil de Seyfi Bey olarak ekrana gelmek zorunda kalıyor...
Huysuz Virjin'in ekrandan uzaklaştırılması, TRT'nin geçmişte Ferdi Tayfur'ları, Orhan Gencebay'ları yasaklamasından daha büyük bir ayıptır.
bu ülkede az da olsa hoşgorü olduğunu bana düşündürten insanlar arasında huysuz virjin, bülent ersoy ve zeki müren gelir .. bir de fatih ürek diyelim ..
insanların cinsel tercihine karışmayan birisinin birçok farklı konuda da hoşgörü sahibi olabileceğini düşünürüm .. çünkü cinsel ayrımcılık çok temel, yabani, insanın içini gösteren bir ayrımcılık türü ..
cinsel ayrımcılık yapan birisi her türlü konuya burnunu sokacak birisidir bence.
sırf 'şov' amaçlı ekranda gözüken, üstelik yıllardır gözüken birisine tahammül edemeyen zihniyetten ne beklenir?
1 Aralık 2007 17:50
aslan67
yahu adı üstünde şov dünyası..adamın amacı insanları eğlendirmek..bu kadar saçma bir karar verilebilirdi yani..adam sanki cinsiyet değiştirmiş de ekranlarda boy gösteriyor durumuna getirmek de nedir..
1 Aralık 2007 17:57
_lulu_
huysuz virjin yılların eskıtemedıgı bır show urunudur.ülkenın cogunluguda sever huysuzu.bu nasıl bir zihniyettir ki halkın sevdıgı yıllardır takdır ettıgı seyfı dursunoglu nu nasıl bır duruma dusurmedir gercekten hayret ederek okudum yazıyı.
1 Aralık 2007 17:58
comandante
Ben de sabah okudum ve hayretler içerisinde kaldım. 30 senedir show dünyasında olan Seyfi Dursunoğlu'nu bugün yasaklamak ne akla hizmettir. Hem de bunu yapanlar muhafazakar geçinen insanlar. bunlar nasıl geçmişi biliyor nasıl muhafaza ediyorlar. Bilmezler mi ki zennelik Türk tarihinde her dönem varolmuştur. Bir nevi gelenektir zennelik. Bugüne kadar ''etkilenen'' çok kişi mi olmuş da bundan sonra gençleri koruyacaklar Huysuz'dan!!
1 Aralık 2007 18:03
çirkin!!!
aaa yazık ya. adalet böyle işte bu memlekette..
firikik verenler ana avrat sövenler kalır. böyleleri yasaklanır.
1 Aralık 2007 18:44
frnz/ ...
nedei neymiş??çok mu etkiliyomuş insanları? çok mu kötü örnek oluyomuş?
bülent ersoy da çıkmasın o zaman televizyona
oğlu yaşında ki kocasıyla olan aşk hayatı da çıkmasın
1 Aralık 2007 21:32
dummy_-variable
o değilde zamanında tutti fruttiler felan bi on sene sonra kore harbini anlatan dedeler gibi veletlere showda çin çin çin çin diye şeyler vardı onları anlatacaz
2 Aralık 2007 00:02
doomswar
Amerikan toplumuna benzetilmeye çalışıyoruz gibi hissediyorum kendimi.
2 Aralık 2007 02:00
souvereign jr.
bülent ersoy da yasaklanmasın :)
2 Aralık 2007 02:09
daddy's girl
böyle zihniyetin içine ...
geçen öylesine kanalları gezerken şu sıralar yaptıkları programa rastladım..
Seyfi Dursunoğlu'nun pek keyfi yoktu..
zaten öyle takım elbise ile görünce bi garipsedim..
anlam veremedim zaten..haber üzdü beni.
Seyfi Dursunoğlu örnek alınması gereken bir insan.
bunlar onur kırıcı şeyler..
kim kimin adına karar veriyor!
nooluyor kardeşim!:S
2 Aralık 2007 04:45
serc@n
garip..mehmet ali erbil ondan daha cok zarar veriyor milletin donunu indiriyor ama tv de hala..bu adam o yasta insanları güldürmeye calısıyor sonucta imzası gibi bişey olmus o karakter..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16139
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.