çok güzel olmuş yosamite o günlere gidip geldim iyi geldi bu arada gülmedim haberin olsun :) devamını isiyoruz bu kez uzun metraj olsun senaryo benden :P
1 Aralık 2007 22:06
sui generis
ben de gülmedim, ama gülümsedim =) bir de fener mi tutuyorlar yüzüne, o ne biçim ışık =)
ama tabii ki, elinize sağlık..
2 Aralık 2007 02:03
hayda.bre
ahahahahah süper yaa süpe gerçekten iyi şarkıalr çok güzel selda ablanın sesi hele :) dikiş makinasının arkadasındaki fırından hala var kullanıyoruzda :D malzemeleri iyi bulmuşsunuz ya :) sonda çocuklarla uğraşmanız yok mu ahaahhah süper.
2 Aralık 2007 02:31
glikoz
çok başarılı olmuş ellerinize sağlık... =) hele o fotograf sahnesi çok hoşuma gitti =)
2 Aralık 2007 14:31
başrahip ve şürekası
yosamite demis ki:
bir daha başlık açmıcam..
kimse sallamadı
oysa ne kadar heveslenmiştim.
ben gidiyorum bi daha gelmicam .
dikiş yaparken arkadaki bavul fırın dikkatimden kaçmadı.....böyle miydi adı tam hatırlamıyorum ama....ondan da vardı bizde fakat bir ara ankara ya getirip kaybettim taşınırken....annemin çeyiziydi...çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok....bir tarih gitti....
azcümle harika bir kısa film olmuş....:)
2 Aralık 2007 15:15
mırıltı.jj
tatlı dillimin çaldığı fotoğraf sahnesi çok güzel olmuş,kucağındaki bebeği düzeltme hareketlerini çok iyi taklit etmişsin:))
kameraya olan bakışlar pek işveli yavukluya bakarmış edasında:))tebrikler
2 Aralık 2007 18:02
frnz/ ...
çok güzel olmuşş:)
oyunculuğun güzelmiş yazsemin
seda doğru sölemiş o bebeği düzeltme fln süper olmuş
elinize sağlık:)
müzikler de harika:d
2 Aralık 2007 19:13
@..cubi..@
çok güzel bi şey olmuş bu ya...hem çok güzel anlatmışsınız...hem de çok güzel oynamışsınız mimikleriniz falan...bi de ben derslerimde kullanabilir miyim???
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16138
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.