işte şeref konuğumuztgn,kendisine bugün emek sinemasını şereflendirdiği için minnettarız:)Hemşo ya bu ritrit midir nedir aramızı bozmaya çalıştı da ben meydan vermedim he haberin olsun:P
tgn demis ki:
büyüdüm adam oldum!! :D:D:D
1 Aralık 2007 01:32
aslan67
doğru abi haklısın,hem film bir yere kaçmıyor ya,bekleriz işimiz ne:)
leprechaun demis ki:
aslan67
işte bilinçli adsl kullanıcısı böyle olur:)boş yere mb israfına ne gerek var?:)
öncelikle içimden of kors I do demek geldi ama demicem çünkü internetim sınırsız(:..ama böyle güsel filmlerin güsel ripleri(axxo,pukka,diamond,hd,fov,lol) çıkana kadar beklerim.en iyisi de beklemek diye düşünüyorum ben..saygılar aslan67 (:
1 Aralık 2007 01:33
tgn
sözde makara yapacaktım biraz :D ama planladığımız gibi olmadı profili öyle doldurursam olacağı bu tabi :D:D
1 Aralık 2007 01:34
ritrit
höööyyytttt noluo burda :D:D:D
elbirliğiyle üye yaptınız tebriklerimi sınıyroum :D:D:D
ayrıca ömerin sölediklerine inanmamak gerek tamamen basının uydurması :D:D
1 Aralık 2007 01:38
aslan67
merak etme tosunum el birliğiyle doldururuz işimiz ne:D
bakalım ilerleyen günler bizlere neler gösterecek:D
tgn demis ki:
sözde makara yapacaktım biraz :D ama planladığımız gibi olmadı profili öyle doldurursam olacağı bu tabi :D:D
bu filme kuzenim bugün gitmiş :) bakmış kadroya afişte süper oyuncular fln var :) tabi okumayınca gazeteden yada netten , filmin animasyon olduğunu bilmeden girmiş , film başlayınca şok olmuş , devrede de kaçmış... :D böle bi anı işte... animasyonu sevdiremedik kuzenimize...
1 Aralık 2007 02:20
ritrit
evet ya ben de bilmiodum animasyon olduğunu, bunların aklına uyduk işte :D:D
ama güzel film ya nie çıkmış ki kuzen :P
1 Aralık 2007 02:23
souvereign jr.
kuzenim alışamadı işte animasyonlara :) canlı olmasını istiyo demek ki... o da bi zevk tabi. oysa ki;
belleville'de randevu'yu hiçbir animasyon filmi geçemez bence... süper bi film. onu bi izlese alışacak izlemeye animasyonları :)
1 Aralık 2007 02:27
frnz/ ...
devre arasında çıkanları hiç anlamam yaa
insan sonunda nolucak diye meraktan oturur izler en azından
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16134
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.