| |
aslan67
|
Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden Grendel'le başa çıkabilecek tek kişi Beowulf'tur. Fakat Grendel'i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan Grendel'in annesi, Grendel'den bile daha tehlikeli olacaktır. Oscarlı pek çok unutulmaz filme(Geleceğe Dönüş serisi, Forrest Gump, Yeni Hayat) imza atmış olan yönetmen Robert Zemeckis, Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich gibi başarılı isimlerden oluşan etkili bir kadroyla yeniden fantastik bir maceranın sularında..

Yönetmen:Robert Zemeckis
Senaryo :Neil Gaiman, Roger Avary
Oyuncular:Angelina Jolie, Brendan Gleeson, Anthony Hopkins, Crispin Glover, Ray Winstone, Robin Wright Penn, John Malkovich, Alison Lohman
Filmin Türü :Animasyon, Fantastik
Orijinal Adı :Beowulf
Yapımcı Firma :Warner Bros. Pictures
Yapım Yılı :2007
Yapım Ülkesi :ABD
Orijinal Dili :İngilizce
Resmi Sitesi : http://wwws.tr.warnerbros.com/..
Dağıtıcı Firma :Warner Bros
Vizyon Tarihi :30.11.2007
Henüz bugün vizyona girmiş olan filmi izleyip sıcağı sıcağına yorumlarımı aktarmak istiyorum..Filmde animasyonlar ve efektler gerçekten muazzam..Çoğu fantastik animasyondan etkilenmedim bu filmden etkilendiğim kadar:)Ray Winstone,Angelina Jolie ve Anthony Hopkins'in performansı tabii ki tahmin edildiği gibi harikulade..Ayrıca filmde yer alan espriler bomba,kaç tane kahkaha attığımızı ne siz sorun ne ben söyleyeyim:)imdb puanı şu anda 7.0/10;fakat bana göre ilerleyen günlerde bu oran en az 8.0 olacaktır..yani olmalı..emeğe saygı..
Bu filmde bana eşlik eden ritrit,the goremaster ve frambuaz:p/frnz'a da şükranlarımı sunuyorum ve gelince kendilerinden de yorumlarını bekliyorum:)
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
h@nde
|
ya super bır fılme benzıyor yenı vızyona gırcek çok gitmek istiyorum
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
gene Angelina Jolie
gene tarihi bir film
konusu da güzelmiş , izlemek lazım...
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
geldim:):)
çok güzel bi filmdi
ben fantastik film sevmem ya diye diye gittim
çıktığımda çokk güzeldii çok beğendim efektler sesler harikaydı diyerek çıktımmmm:):)
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
2che:)
|
Konusunu gecen sene edebiyat dersine görmustum..3 bin dizelik tek şiirden oluşan bir destan..hikaye 6. yüzyılda geçmekte fakat daha eski dönemlere ait öğeler de barındırmaktadır. özetle, danimarkalı beowulf isminde bir savaşçının hayatı ve kahramanlıklarını anlatır.
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
ritrit
|
ne zaman geldin de ne zaman açtın başlığı kardeşim pess :D:D
evet çok güzeldi gerçekten fernazıma katılıyorum fantastik pek sevmem ama hoş bi filmdi :)
bi de yandakiler kıkır kıkır gülmeyi kesseydi daha ii anlıcaktım filmi hıhhh :Pp
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
ritrit
|
he bi de müzikleri süper.. fernaz sen nası unuttun bunu söylemeyi :))
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
bu arada evet çok güldük aynı zamanda:d
daha doğrusu canla ömer çok güldü bn de onları görünce koptmm:d
bi susmadınız ya :p
ama yok cidden güldüren güzel şeyler de vardıı:)
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
tam onu yazıyodum handee:):)
evet müzikler çok çok güzel
bir an önce bulucam onları
kadının sesi süper
duyduğum en güzel müziklerdendi:)
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
ritrit
|
evet böyle bi filmin içinde de gülünecek şeyler bulduk ya :))))
bi de şey filmden çıktıktan yarım saat sonra filmin adını unutuyosun :D:D
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
miss invisible
|
an itibariyle ingiliz edebiyatı dersinde işlediğimiz konudur kendisi.
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
aslan67
|
müzikleri saolsun peter pan'ım indiriyor şu sıralarda:)
ayrıca sinemada tuvalete kolunu sokarak çıkarttığı o nadide telefonun sesini kapatmayı unutan arkadaşı eshefle kınıyorum!:)
ama yeni bir akım başlattı kendisi..o enstantaneden sonra arka sıralardan da telefonlar çalmaya başladı zira:P
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
aslan67
|
Filmin sonu hakkında kimse bir şey söylemesin lütfen..Çünkü bana yapılsa kudururum da:)
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
ritrit
|
ahahaa hakkaten ya ne ayıp bişey ben de kınıyorum esefle :D :Pp
bi de yarım saat telefonu bulamadı çantanın içinde kendisi :)))))
arayan da çok möhüm :D:D
ama dediğin gibi ardından sinemada telefonla görüşme olayını başlattılar :D
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
pamuk frnz
|
ne ??
peter mi??