sui generis demis ki:
doğru biliyor demedi kimse zaten =) ironi..
1 Aralık 2007 01:26
boomerang ¹³
olur olur..
1 Aralık 2007 01:28
meo
hadi bak =)
sultana [fragile!!! demis ki: ]
hadi bakalım...
1 Aralık 2007 01:42
meo
_volkan_ demis ki:
örnek olarak filistin ve israili verelim en başta... aralarındaki savaşın onlarca farklı nedeni var.. ama kutsal şehir kudusun en buyuk kavga sebeplerinden biri olduğunu unutmayalım
hepsi bahane butun savaslar para içindir
1 Aralık 2007 01:45
off the record
inanmaktan kastin? arkadasa nasıl inanılır?
sen hiç çok zor bi durumda kaldığında arkadaşının yardımına inanmadın mı ? onun gibi birşey işte... aranızdakı dostluğa,güvene,samimiyete inanmadın mı onun gibi işte
1 Aralık 2007 01:52
**mephisto** ®
isteyen istediine inanir istemediine inanmaz,reddeder,kabul eder vb....
kac yillik ateist Aziz Nesin bile artik Musluman olduysa cehennemde kontenjan sayisi giderek azalio demek....
yaw bana garip gelio,toplumcu olan ve bu yonuyle deer kazanmis bi yazarin Muslumanlii ya da inancszlii vb ile anilmasndan bana ne bana onun topluma yonelik dusunceleri vb gerekli bana yoksa inandii veya inanmadii seyler diil...
..ot... demis ki: valla radikale kendiniz sol deyip kendiniz elestirmissiniz. ben de sol bir gazete oldugunu dusunmuyorum radikalin. icerisinde bir kac solcu gazeteci var hepsi bu. ama ne olursa olsun halen benim en begendigim, en objektif olmaya calısan gazetedir kendisi cok satan gazeteler arasında.
yazıya gelirsek sacmalık otesi. pek degerlendirilcek yanı yok. halit ertugrul kitaplari gibi olmus. hani adam diyordu 'simdi su kutugu burdan yuvarlasak, asagı kadar kayalara carpa carpa inse, inene kadar da sandalye seklini alsa kendi basına, tesadufen. mantikli olur mu? olmaz. o zaman evren de tesadufen degildir.' gibi basitce yaklasimlar bunlar.
he ben kendimi ateizme daha yakın bir insan olarak gormeme ragmen, su ateizm kılıfı altinda elitcilik oynayanlara da bir o kadar uyuz olurum. artik prim yapmanin diger bir sekli oldu bazilari arasında ateizm. he bunun dısında da yazıyı yazan adam gibi ateistlere acıyarak bakan, 'sapıtmıs lan bunlar' diyen de buyuk bir kesim var. onlara da bir o kadar gıcık oluyorum. hatta sırf bu yuzden inanan insanlarla inanc konusunu tartismiyorum artik ben...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.