ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kimse ateist olamaz
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      şu anda 73 - 82

boomerang ¹³
boomerang ¹³
ateizm sol gösterip sağ vurmaktır.. varsın ama sikimde değilsin demektir..

ya ne var yani boş konuşuyorsam?
 3   1 Aralık 2007 01:25   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj

hea öyleyse olur..

sui generis demis ki:

doğru biliyor demedi kimse zaten =) ironi..

1 Aralık 2007 01:26   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
olur olur..
1 Aralık 2007 01:28   mesajın adresini al  

meo
meo

hadi bak =)

sultana [fragile!!! demis ki:
]
hadi bakalım...

1 Aralık 2007 01:42   mesajın adresini al  

meo
meo

_volkan_ demis ki:

örnek olarak filistin ve israili verelim en başta... aralarındaki savaşın onlarca farklı nedeni var.. ama kutsal şehir kudusun en buyuk kavga sebeplerinden biri olduğunu unutmayalım

hepsi bahane butun savaslar para içindir
1 Aralık 2007 01:45   mesajın adresini al  

off the record
off the record
inanmaktan kastin? arkadasa nasıl inanılır?

sen hiç çok zor bi durumda kaldığında arkadaşının yardımına inanmadın mı ? onun gibi birşey işte... aranızdakı dostluğa,güvene,samimiyete inanmadın mı onun gibi işte
1 Aralık 2007 01:52   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
isteyen istediine inanir istemediine inanmaz,reddeder,kabul eder vb....
kac yillik ateist Aziz Nesin bile artik Musluman olduysa cehennemde kontenjan sayisi giderek azalio demek....
yaw bana garip gelio,toplumcu olan ve bu yonuyle deer kazanmis bi yazarin Muslumanlii ya da inancszlii vb ile anilmasndan bana ne bana onun topluma yonelik dusunceleri vb gerekli bana yoksa inandii veya inanmadii seyler diil...

isteyen isterse sapina kadar ateist de olur,kimse Allah'a,İsa'ya,Yehova,Göktanri'ya vb inanmiyo die dusuncesiz olamaz, bi yaraticinin baslangicinin ve sonunun olmadiina inanmak ne kadar mantikli ise oyle bi yaraticinin olmadiina inanmak da o kadar mantiklidir. inanc gorecelidir,sen yaraticinin varliini ne fiziksel olarak kanitlayabilirsin ne de olmadiini...tamamen sezgiseldir ve insanin isteiyle olmaz,icinden gelir,hadi ben buna inaniim demekle ya da buna inanmiim demekle olmaz....
 1   1 Aralık 2007 02:06   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
bireylerin tek tek inancını tartışmak zaten çok saçma olur..ancak türkiyede insanları inanan-inanmayan diye kim ayırıyor sizlere soruyorum??

fetocular ateizmle mücadele diye kendilerine misyon biçmişler mesela, onlara göre tüm kötülüklerin kaynağı komünistler ve ateistlerdir..

ilginçtir ateistforuma takıldığım dönemde her ateistin komünist olmadığını gördüm geneli milliyetçi idi..(zaten islamcı olacak halleri yok:)) )

Dinin birleştirici ayırıcı niteliği dinle ilgili değil siyasal ekonomiktir.

Dine birleştirici diyenlere hemen örnekler vereyim, Osmanlı-Memlük, Osmanlı-Safevi, ve Yavuzun Türkmen katliamlarını nasıl açıklayacaklar?

Hristiyan avrupayı kasıp kavuran Lutherci-kelvinci-protestan-katolik ayırımın ve Aziz Barthlemous katliamını nasıl açıklayacaklar?

Tarihe bakınca türkiyenin budanmışta olsa Laik karekterinin çok sağlıklı olduğunu görüyoruz..
1 Aralık 2007 12:36   mesajın adresini al  

doomswar
doomswar
hayırlısı
1 Aralık 2007 13:25   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
aa sen müslüman değil misin yahu :D aslında şaşırmamak lazım nerde çelişki orda sen:)))

kimse ateist olamaz konusu-ben ateistim

türban konusu-ben müslümanım

1 mayıs-ben komünistim

:D

kantin bukalemunu seni:))

..ot... demis ki:
valla radikale kendiniz sol deyip kendiniz elestirmissiniz. ben de sol bir gazete oldugunu dusunmuyorum radikalin. icerisinde bir kac solcu gazeteci var hepsi bu. ama ne olursa olsun halen benim en begendigim, en objektif olmaya calısan gazetedir kendisi cok satan gazeteler arasında.

yazıya gelirsek sacmalık otesi. pek degerlendirilcek yanı yok. halit ertugrul kitaplari gibi olmus. hani adam diyordu 'simdi su kutugu burdan yuvarlasak, asagı kadar kayalara carpa carpa inse, inene kadar da sandalye seklini alsa kendi basına, tesadufen. mantikli olur mu? olmaz. o zaman evren de tesadufen degildir.' gibi basitce yaklasimlar bunlar.

he ben kendimi ateizme daha yakın bir insan olarak gormeme ragmen, su ateizm kılıfı altinda elitcilik oynayanlara da bir o kadar uyuz olurum. artik prim yapmanin diger bir sekli oldu bazilari arasında ateizm. he bunun dısında da yazıyı yazan adam gibi ateistlere acıyarak bakan, 'sapıtmıs lan bunlar' diyen de buyuk bir kesim var. onlara da bir o kadar gıcık oluyorum. hatta sırf bu yuzden inanan insanlarla inanc konusunu tartismiyorum artik ben...
9 Mayıs 2008 18:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa      şu anda 73 - 82

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009