ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
CHP Amasya Milletvekili Hüseyin Ünsal, Deniz Seki'nin Kral TV'de haber spikerliği yapmasını bir soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na bir önerge veren Ünsal, şu soruları sordu:
TMSF yönetimindeki Kral TV, yenilik adı altında gazetecilik ve televizyonculuk mesleğini tartışılır hale getiriyor. Devlet yönetiminde olan bir televizyonda halkın 'doğru haber alması' adı altında hazırlanan haber bültenini sunan sanatçı Deniz Seki'nin 'Duruyor, yapıyor' gibi kelimeleri 'duruyo, yapıyo...' olarak telaffuz etmesi, bazı kelimeleri yutması, 'diksiyon' dersi almadığını göstermektedir. Ayrıca, birçok kelimeyi yanlış söylemiştir. Esas mesleği spikerlik olmayan birçok kişiye hangi amaçla 'haber bülteni' sunumu yaptırılmıştır? TMSF Deniz Seki'ye ne kadar ücret ödemiştir? Bundan sonra Deniz Seki gibi kimlere 'haber bülteni' sundurulacaktır. Sanatçılara hangi amaçla 'haber bülteni' sunumu yaptırılmaktadır? Deniz Seki ile bu amaca ulaşılmış mıdır?
katılıyorum... başlığı açmamın sebebi de durumun vehametini göstermek aslında...
bugüne kadar hükümeti çok eleştirdik, şimdi biraz da muhalefeti eleştirme vakti geldi bence...
bu kadar probleme rağmen, böyle saçma işlerle uğraşmalarını, ülke bu kadar zor durumdayken, hala bu kadar relax olmalarını anlayamıyorum...
sözüm sadece bu vekile değil, gerçekten chp ve mhp reklam kokan hareketlerden başka ne yapıyorlar muhalefet adına?
sultana [fragile!!! demis ki: ]
TBMM'nin başka işi kalmamış, refah içerisindeki sorunsuz mutlu mesut ülkemizde tek sorunumuz bu olmuş, ne güzel yaa
29 Kasım 2007 22:34
cigdém
TBMM'nin deil de CHP komedisi...
klasik...
29 Kasım 2007 22:35
sweetdreams
İzlemedim ama Deniz Seki göğüslerini açar da haber izlenir diye yapmışlardır belki,hangi aklıevvel başka bir nedenle ona haber spikerliği yaptırır ki?
29 Kasım 2007 22:42
sultanaz!
hepsi birbirinin türevleri olan insanlar bunlar.
ne demiş atalarımız aynı bokun laciverti
29 Kasım 2007 22:43
comandante
Kral TV'nin haber programı yapması saçma ama bunu niye Deniz Seki sundu diye önerge vermek daha da saçma. Yahu bu ülkede mecliste görüşülecek, muhalefet edilecek başka konu mu kalmadı e benim güzel muhalefetim. Ottan boktan mevzularda mangalda kül bırakmıyorsunuz ama adam gibi muhalefet yapanınız yok. Boşuna yer işgal ediyor bazıları o mecliste allah canımı alsın.
29 Kasım 2007 22:58
-glycerine-
Ne kadar mal varsa milletvekili olmuş arkadaş.
29 Kasım 2007 23:00
comandante
-glycerine- demis ki:
Ne kadar mal varsa milletvekili olmuş arkadaş.
Katılıyorum valla. genel başkanlar bunları özellikle seçiyo olsa gerek. Baya çaba harcamak lazım bunlardan bu kadr çok bulabilmek için. Hani bi 200 tane doğru düzgün adam vardır desek 350 tanesinden cacık olmaz.
29 Kasım 2007 23:05
paton
Hyr ben Baykal'ın yerinde olsam sırf bu yüzden istifa ederim... atama yapar gibi milletvekili seçtiriolar, madem öyle bunun vebali Baykal'dadır... sözüm bir tek ona değil, bu bütün parti liderleri için geçerli...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16116
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.