ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > 2007 de cıkması muhtemel Ögrencı affı
allah kurtarsin pismanlik umut
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

naass über
naass über
AKP’DEN genel affa geçit yok, ancak öğrenci affına yeşil ışık yandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AKP MYK toplantısında af konusu masaya yatırıldı. Edinilen bilgiye göre Başbakan, genel af iddialarına sert tepki gösterdi, ancak öğrenci affı konusunda bir çalışma yapıldığını söyledi.

AKP MYK’da genel af ve öğrenci affı konusu tartışıldı. Başbakan, genel af iddialarına sert tepki göstererek, “Genel af gündemde değil, affı nereden çıkarıyorsunuz, benim söylediklerimden bu çıkmaz, uyduruyorlar” diye konuştu. Ancak Başbakan, öğrenci affı konusunda yeşil ışık yaktı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğrenci affı konusunda bir çalışma yapıldığını belirten Başbakan’ın, “Milli Eğitim Bakanı bir çalışma yapacak, komisyonda da çalışma yapılabilir” dediği öğrenildi. AKP MYK’da Meclis’e sunulan öğrenci affı teklifleri ve bu konudaki öğrencilerin talepleri değerlendirildi. Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğrenci affı konusunda bir çalışma başlatıldı. Meclis Milli Eğitim Komisyonu’nda da öğrenci affıyla ilgili bir çalışma yapılabileceği belirtildi.

Anayasa 15 Aralık’ta

AKP MYK toplantısında 15 Aralık’ta Anayasa Taslağı’nın açıklanması da kararlaştırıldı. Anayasa çalışmalarını bitiren ve hocalarla tekrar bir araya gelen AKP, sivil toplum örgütlerinin anayasa açıklamalarını bir süre daha bekleyecek.

arkadaslar af bekleyenler var mı??
bu af hakkında neler dusunuyorsunuz??
29 Kasım 2007 17:11   mesajın adresini al  

naass über
naass über
daha geniş bilgi icin

www.af2007.com

desteklemek ıcın sanal ımza kampanyası

http://www.istanbulcikmazi.com/defter/Index.php

29 Kasım 2007 17:22   mesajın adresini al  

canann
canann
Allah affetsin :)
29 Kasım 2007 17:44   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
ben 5 sene bekledim... her 2 yılda bir af çıkaran hükümetler maalesef 2000-2005 yılları arasında hiç birşey yapmadı.
okuluma 2005 yılında dönebildim :(
29 Kasım 2007 17:53   mesajın adresini al  

canann
canann
umarım snn gibi bekleyen digerleri de bu afla dönerler okullarına
29 Kasım 2007 17:57   mesajın adresini al  

naass über
naass über
acaba kapsamı nasıl olcak kı???
unıversıtelerı kazanmanın bu kadar zor oldugu donemde terorıstlerı affeden hukumetın ogrencılerı affetmesı bu kadar zor olmamalı bana gore. Sonucta ısı tembellık deyıp kesıp atmamak lazım. İnsanın yuregını burkan binlerce hıkaye var... Umarım tum egıtım hakkını kaybetmıs arkadaslarımız, egıtım hakkına bır an önce kavusur.
29 Kasım 2007 18:05   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém

ben 2005te çıkan afla döndüm zaten. bu dönem sonunda mezunum.
:))
yine de dileğim gerçekten af bekleyen öğrencilerin mağdur olmadan faydalanabilmesi.

canann demis ki:

umarım snn gibi bekleyen digerleri de bu afla dönerler okullarına

29 Kasım 2007 18:45   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
benim faydalandığım af çok az öğrenciyi kapsamı içine alıyordu.
2000 ve sonrasında okulla ilişiği kesilen öğrenciler içindi ve benim için şanstı resmen.
okuldan 2000 yılında ayrılmıştım.yani 1999 da ayrılmış olsa idim faydalanamayacaktım.
af kapsamı iyice çalışıldıktan sonra birçok öğrencinin yolunu yeniden açacaktır eminim.
çünkü hayat her zaman dilediğimiz gibi kontolümüzde olmayabiliyor ve ortaya bu içler acısı durumlar çıkabiliyor.
ben okula 28 yaşımda döndüm, herkes bana gülüyordu :)
bense yıllar sonrasında bile olsa elde etmiş olduğum şansı kaybetmeye hiç niyetli değildim :)
umarım bunu bekleyen birçok öğrencinin yüzü gülsün, çünkü 2005te çıkan aftan faydalanamayan binlerce öğrenci vardı.

naass über demis ki:

acaba kapsamı nasıl olcak kı???
unıversıtelerı kazanmanın bu kadar zor oldugu donemde terorıstlerı affeden hukumetın ogrencılerı affetmesı bu kadar zor olmamalı bana gore. Sonucta ısı tembellık deyıp kesıp atmamak lazım. İnsanın yuregını burkan binlerce hıkaye var... Umarım tum egıtım hakkını kaybetmıs arkadaslarımız, egıtım hakkına bır an önce kavusur.

29 Kasım 2007 18:49   mesajın adresini al  

poh poh perisi
poh poh perisi
arkadaşlar af sitesine üye olursanız af bekleyen arkadaşlarımız için iyi olur...sayının çokluğu önemli çünkü...
29 Kasım 2007 19:08   mesajın adresini al  

luteus
luteus
YA BİŞEY SORUCAM..... benim kuzen okulu bırakmıştı ... kaydı silinmişti harç yatırmadı diye... ya da emin değilim ama kaydını sildirdi. bu af çıkarsa eğer benim kuzen yeniden okuluna kayıt yaptırabilr mi acaba ?
29 Kasım 2007 19:15   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
ben de harç yatıramadım die atılmıştım.
iyice araştırsın, af kapsamını...
29 Kasım 2007 19:25   mesajın adresini al  

luteus
luteus
nerden araştırıcak ? bu üstteki sitede yetkili ve ilgilenen kişilerin numaraarı mailleri var.... onlara sorsak olur mu ?
29 Kasım 2007 19:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009