ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Others(Diğerleri)
gordon reid renee asherson elaine cassidy christopher eccleston eric sykes james bentley alakina mann fionnula flanagan alejandro amenabar macera gerilim nicole kidman digerleri the others
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
2. Dünya Savaşı'nın son günlerinde, tenha Jersey Adası'nda bir genç kadın kocasının cepheden dönüşünü beklemektedir. Grace iki çocuğunu Viktorya tarzı büyük ve güzel evinde büyütmekte ve sadece orada güvende olabileceklerine inanmaktadır.

Fakat artık güvende değildirler...

Açıklanamaz şekilde ortadan kaybolan hizmetçilerinin yerine gelen üçlüyle beraber şaşırtıcı olaylar başlar. Grace'in kızı, evin her odasını gezen belirsiz varlıklar gördüğünü ve onlarla konuştuğunu iddia etmektedir. Başlangıçta Grace, kızın sözlerine inanmamakta dirense de, çok geçmeden bu davetsiz misafirlerin varlığını kendisi de hissedecektir.

Grace, onların kim olduğunu ve ailesinden ne istediklerini öğrenebilmek için herşeyden vazgeçmeli ve doğaüstü inançların ortasında kendi cevaplarını bulmalıdır..

Yönetmen:Alejandro Amenábar
Senaryo : Alejandro Amenábar
Görüntü yönetmeni:Javier Aguirresarobe
Müzik:Alejandro Amenábar
Tür:Macera
Yapımcı Firmalar:Lucky Red, Miramax Films
Oyuncular:Nicole Kidman, Fionnula Flanagan, Alakina Mann, James Bentley, Eric Sykes, Christopher Eccleston, Elaine Cassidy, Renée Asherson, Gordon Reid

Yönetmenliğini,senaristliğini ve müziklerini Alejandro Amenabar'ın yaptığı güzel bir film..Güzel gizemli bir gerilim..Kurgusu iyi olan filmlerden..Nicole Kidman'ın performansı bana göre harika..Kan,vahşet ve şiddet gibi öğelerin bir sahnede bile yer almamasına rağmen gerilim konusunda iyi adımlar atılmış..imdb'nin verdiği 7.7/10 puanı da filmin güzelliğini gözler önüne seriyor..Ayrıca diğer sinema sitelerinde bu oran 9.0 ila 9.6 arasında değişmektedir..
29 Kasım 2007 15:23   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
güzel film,özellike bir sahnesi vardı ki ondan cidden tırsmıştım.Birde filmin hep karanlık ortamlarda geçmesi ayrıca geriyo insanı.
29 Kasım 2007 15:26   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Tahminimce dolabın içinde çocuklar saklanırken kapağın birden açılma sahnesi olması lazım;ama bu tür öğeler filmde sıkça barındığı için başka bir sahne de olabilir..

Ayrıca Nicole Kidman'a paranoyak anne rolü cuk oturmuş:P

Filmdeki Gordon Reid imzasının katkısını da unutmamak lazım..
29 Kasım 2007 15:29   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Ya hangi sahne olduğunu söylerimde sonra izlemeyenler çemkirmesin bana:)
29 Kasım 2007 15:31   mesajın adresini al  

frnz/ ...
frnz/ ...
Ayrıca Nicole Kidman'a paranoyak anne rolü cuk oturmuş:P

evet gerçekten rol Nicole Kidman'a çok yakışmıştı
çok güzel bi filmm
çok beğenmiştim ben
29 Kasım 2007 15:45   mesajın adresini al  

2che:)
2che:)
yıllar öncesinin en güzel gerilim filmlerinen birtanesiydi..
29 Kasım 2007 15:55   mesajın adresini al  

panik_yok
panik_yok
kanal 7 de izlemiştim :S
29 Kasım 2007 16:32   mesajın adresini al  

lithium
lithium
ben ekrana bir foto gelmişti ya.. o sahnede allahım yanına geliorum die feryat etmiştim:)
29 Kasım 2007 17:41   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
ispanyol yönetmen amenabar çok iyi.
ülkesinde çektiği ilk filmi thesis mükemmeldi. imdb'den falan aratın, mutlaka izleyin. ciddi anlamda gerildiğim filmlerndendir.
29 Kasım 2007 17:43   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
filmin sonu çok güzeldi... vay canına dedirtiyordu...
29 Kasım 2007 17:45   mesajın adresini al  

ivy * kartanesi
ivy * kartanesi
başlığı gördüğümde losttaki the others geldi aklıma acaba çok mu lost izler oldum :S
29 Kasım 2007 18:52   mesajın adresini al  

alpayer
alpayer

filmin sonlarına doğru masa etrafındaki sahne mi;) şahsen ben orda fena tırsmıştım..bi de karanlık bir ortamda gecenin bi yarısı izlerseniz amannn diim..eliniz 1 1 2 tuşlarında basılı kalsın..

sweetdreams demis ki:

güzel film,özellike bir sahnesi vardı ki ondan cidden tırsmıştım.Birde filmin hep karanlık ortamlarda geçmesi ayrıca geriyo insanı.

29 Kasım 2007 19:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009