Gerçek tabii baksana çizim olmadığı açık:)elemanlar gayet haşin doğruyor:)
souvereign demis ki:
son foto gerçek mi?? :S:S nası uyucam ben şimdi...
29 Kasım 2007 02:11
tutaste
manyak lan bu..eşi hamileymiş de bilmem ne..lanet olsun ya..bir de utanmadan marifetmiş gibi anlatmış..aha buyur işte ölen mi haklı öldüren mi?
öldüren haklı lan..yaşama sen..münasip yerinden asılarak öl hem de..kıvrana kıvrana bas bas bağırarak öl de dünya bir pislikten daha kurtulsun..
yakalanmasa devam edecekmiş..lan eğer seni hapse koyup 2 sene sonra serbest bırakırlarsa git önce onlara tecavüz et..sonra münasip bir yerde öl..!!
gece gece iyi sinir yaptım ya!!
129 Kasım 2007 02:34
acu
şeriat ii bişi.
229 Kasım 2007 02:55
paton
o. evladı... bi de kalkmış filmi suçluo... izlemeseydin bünyen kaldırmıosa...
pokemon'u da böle heder etmişlerdi...
129 Kasım 2007 07:01
hayda.bre
:S Ulan bunu yakınlarına vereceksin hadım edeceksin o.ç :S
29 Kasım 2007 10:58
nih@n
kesinlikle haklısın
aslan67 demis ki:
son resimde sağda görülen işkence metodu zanlının farklı bir uzvu üzerine gerçekleştirilmeli..
bence film bahane olmuş abaza herife.. abi film den gördüğüm gibi intahar ediyorum diye mektup bıraksalar şimdi filmden mi olucak ya da bu bu bu mu dicekler yok abi film gayet güzel başarılı ve güzel bir konuya deyinmişler alınması gereken çok ders ve konu var filmde...
o sapık ise filmi bahane etmiş işte. bunları asıcaksın cumhuriyet meydanında bak bakalım bir daha yapabilcek mi ?
29 Kasım 2007 19:03
jascoquein
çükünden tavana assınlar isteresniz:)))
29 Kasım 2007 20:12
kandanadam
bence recm edelim bunu
29 Kasım 2007 21:25
jeandarc
allah belasını versin bunun
ayrıca filmde bu işler övülmüyor eleştiriliyo hayvan neresiyle seyrediyorsa onu anlar tabi. bi de filmin sonunu izlememiş sanırım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16098
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.