ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > garip küfürler (terbiyeliler bakmasın)
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

hayalbaz:)
hayalbaz:)
z.kim hıyar diyene tuzu kapıp gitmek.
adam sandık eşşeği alnımıza değdi da..ağı
işte böle:)
 1   28 Kasım 2007 19:01   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
herhangi bir farktan bahsetmiyorum.. sana göre güzel bir şey olmayabilir.. en büyük ahlaksızlık olarak görebilirsin.. alalen ortada ettiğim küfürler için yargılayabilirsin, tartışabilirsin..

ama burada değil.. ''terbiyeliyim'' diyorsan gerek yok buradakileri eleştirmene..

çünkü burada konu argo mu iyi küfür mü? ikisi de kötü mü iyi mi? bu tartışılmıyor.. var olan şeyler sunuluyor.. isteyen güler, isteyen ağlar..

eğer küfürü tartışmak istiyorsan bunun ile alakalı bir başlık vardı geçmiş zamanda, istiyorsan başka bir başlık aç orada da tartışırız..

ama burada değil..

kimseye küfür güzel bir şey diye de göstermiyorum.. küfürün güzel kısmını bilen, veya böyle düşünenlerin verdiği örneklendirmeler var burada..

a, burada bunları görüp seven varsa, benim misyonerliğim değildir bu..

kimseye ben seni siktim, git sen de başkasını sik demem..

3   28 Kasım 2007 19:03   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
şu küfür etme meselesi için ne ağladınız,ne ağladınız ya..
28 Kasım 2007 19:06   mesajın adresini al  

***perihel
***perihel

hakkaten ya küfür deyince aklıma can yücel geliyo.
şiirlerini çok beğenmiştim ortalıkta en sevdiğim şair diye geziniyodum bi okudum diğer şiirlerini şok oldum:)duygularımla oynadı

cigdém demis ki:

hakim bey, bu ülkede göte de göt diyemeyeceksek ne diye yasiyoruz ki?
can yücel

1   28 Kasım 2007 19:06   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
ibnelik olsun diye mi evrimini tamamlamadın?ha?

en çok kullandığım..
 5   28 Kasım 2007 19:06   mesajın adresini al  

kunephe
kunephe
kıçımın fosforuyla aydınlanın

bi işçi sendika toplantısında temsilci sabah ezanından şikayet etmektedir ve hoporlor kaldırılsın emekçimiz uyuyamıyo der.can baba hemen atlar camilere karışmayın amn koduklarım.
can yücel
 4   28 Kasım 2007 19:11   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
herkes gibi yorum yaptım ben de..beğenmediğim şeyler hakkındaki görüşümü belirtmek en doğal hakkım..ister senin başlığın olsun ister başka başlık..beğenmiyorsam da yazarım ki farklı görüşlerin de varlığından dem vurmuştuk az önce güncelde..
evet bu başlık için benim görüşüm küfürü güzel bir şeymiş gibi göstermektir..ha sen bu görüşe uyarsın uymazsın,saygı duyarım..zaten burda küfürü tartışmak gibi bir niyetim de yok..faydasının olmayacağını görüyorum..fakat sen başlığına yaptığım olumsuz bir yorum yüzünden bana küfür etme hakkına sahipken,ben argo ve küfür arasındaki farka yöneltiliyorum..sorun değil..

peki fikrimi söylediğim için tarafından küfüre maruz kalmamı neyle açıklayacaksın?
 12   28 Kasım 2007 19:13   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
ben en çok sinirden kudurulduğu anda çıkan küfürleri seviyorum.
kimyası bozuk oluyo bu küfür modelinin. çıldırmış oluyor söyleyen neredeyse.

misal: ananın ağzında köpekler sikişsin.

ne demek bu aq dedim kendi kendime. ama söyleyen dayı çok sinirlenmiş. kendinden geçmişti ve tam vaktiydi bunu söylemek için.
28 Kasım 2007 19:15   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
* yorum yaptın, ben de yorumuna karşılık verdim..

* tartışalım dedin, tartışılacak yer değil başlığın konusu farklı dedim..

* git mahkemeye ver

tutaste demis ki:

herkes gibi yorum yaptım ben de..beğenmediğim şeyler hakkındaki görüşümü belirtmek en doğal hakkım..ister senin başlığın olsun ister başka başlık..beğenmiyorsam da yazarım ki farklı görüşlerin de varlığından dem vurmuştuk az önce güncelde..
evet bu başlık için benim görüşüm küfürü güzel bir şeymiş gibi göstermektir..ha sen bu görüşe uyarsın uymazsın,saygı duyarım..zaten burda küfürü tartışmak gibi bir niyetim de yok..faydasının olmayacağını görüyorum..fakat sen başlığına yaptığım olumsuz bir yorum yüzünden bana küfür etme hakkına sahipken,ben argo ve küfür arasındaki farka yöneltiliyorum..sorun değil..

peki fikrimi söylediğim için tarafından küfüre maruz kalmamı neyle açıklayacaksın?

4   28 Kasım 2007 19:15   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
bum bizi mahkemeye götürseneeeeee
götürseneeeeee
götürseneeeeeee...
28 Kasım 2007 19:19   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
tartışalım demedim..sen öyle anladıysan yapacak bir şey yok:)
28 Kasım 2007 19:22   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj
jürideyiz,bi arkadaşım müzil çalışmalarının yapılacağı bir mekan tasarlamış,plan paftasında mekanı ses atölyesi diye adlandırmış..anlatırken dili sürçtü,seks atölyesi dedi..
hocalarda bir eğlenme,bir kıyamet,kahkahanın biri bin para..biz de güldük de abarttılar

arkadaşımda zaten jüri stresi,jürisi bitince yanıma gelip yaptığı yorum

-ben bu hocalara sikim hıyar desem ellerinde tuz koşarlar lan..hayır seks yaparken de bu kadar gülüyorlar mı mını sikijmd..hıms..hıfss(homurdanıyo burda)
 2   28 Kasım 2007 19:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  25  26  27  28  29  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009