| |
sultana (yolgezer)
|
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
jeandarc
|
bu ne yaa
bizim zamanımızda susam sokağı vardı biz onunla büyüdük
minik kuş falan vardı
ahh nerde o eski günler
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
off the record
|
'Bizim zamanımızda' ile başlayan cümlelerin yazılacağı başlık ;)
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
ver pacıno
|
yeni jenarasyon sanırım bunlarda:)
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
***perihel
|
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
***perihel
|
korkunç ayol!
Ben zaten şimdi ki oyuncakçılardaki oyuncak bebeklerden de hiçbişey anlamıyorum,kafa kocaman minicik vicud çocuk olsam korkup kaçardım
***perihel demis ki:
bu ne be!
iğrenççç
|
|
|
~ 284 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
ben bayıldım buna, kurtlar vadisinden daha realistik bir çizgide adam öldürüyor :D dürüstçe girdi ormana yiyeceğini yedi zevk için de katliam yaptı çıktı, çocuklara dürüstlüğü öğütleyen bir çalışma :P
|
|
~ 281 gün
|
|
| |
eskici
|
mini mini bir kus konmustur pencereme konmustur aldım onu içeriye vurdum beline beline pır pır ederken geberdi elimde kaldı cesediiiiiiiiiiiiii
|
|
1 ~ 280 gün
|
|
| |
desparado
|
sultana [fragile!!! demis ki: ]
ben bayıldım buna, kurtlar vadisinden daha realistik bir çizgide adam öldürüyor :D dürüstçe girdi ormana yiyeceğini yedi zevk için de katliam yaptı çıktı, çocuklara dürüstlüğü öğütleyen bir çalışma :P
|
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
desparado
|
yazık vallahi o küçücük beğinlere dehşet ve katliyam yaşatma ruhu işleniyor.sultanayıda yukardki yorumundan dolayı kınıyorum.kendi çocuğuna seyrettirirmi acaba çok merak ediyorum.
|
|
~ 280 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
sayın desperado, bu program tamamen geyik amaçlı bir çekim olduğundan ve yetişkinler geyik yapsın diye hazırlandığından! böyle ciddi ciddi kınama durumlarına girmenizden ötürü beni çok güldürdünüz, allah da sizi güldürsün.
|
|
~ 276 gün
|
|
| |
desparado
|
fotorafınızdan belli zaten sayın sultana.sanırım hiç susmadan gülüyorsunuz.
|
|
~ 276 gün
|
|
| |
sultana (yolgezer)
|
sayenizde efenim, sizler var oldukça ben hep güleceğim
|
|
~ 272 gün