hani ilk gecede bir şeyler içmeyi teklif edeceğedik ya :)
fesat değilim. =))
glikoz demis ki:
1 İLK gecede yemek yerine 'Bir şeyler içmeyi' teklif edin.
:) hıı olduu tabi ilk gecede bişiler içmeyi teklif ederse gecenin sonunu düşünün artık :P
28 Kasım 2007 16:57
zodiac
yaaaw a.q bunu uzmanmı yazmış bizim mahallenin veletleri bunları ezbere biliolar.
29 Kasım 2007 01:34
kiss saranda okto :)
perihel :) demiş ki :
Ben buna hiç katılmıyorum!!
kişilik bozukluğu,mazoşizm,sadizm(serbest çağrışım)
Kesinlikle perihel, ben sana hak veriyorum, kişilik bozukluğu olan insanlar o şekilde takılmaya devam etsinler sonra da boşanmalar neden arttı, niye ilişkiler 3 günlük diye zırlasınlar!!!
sinirlendim yaa!!!
29 Kasım 2007 14:44
dementia praecox
mesela bir arkadasınınızın dogum gunu vardır ve o gece rakı balık yapılacaktır .maangaldan tutunda hersey hazır yanı. fakat yan komşusuna asılmak ısteyen genc onların kapısını calarak soyle der'ya bbızım ucluy prızımız yokta mangal yapacaktık fazla varsa alabılırmıyız'der kı ustelık mangalda elektırıklıdır.(neyse bu ayrı bı konu)işte arkadas sonunda ıstedıgıne ulasır ve evıne raatca doner ve evde bekleyen arkadaslarına söyle der''evet tanıstık kızın adı selınmis''...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16062
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.