smg demis ki:
9 İYİ bahşiş bırakın. Emin olun kontrol eder.
zaten bahşiş bırakmazsa hiç olmaz :Pp bu ne yahu, bıraktığı bahşişten banane
bir de kontrol edecem :p
hesap bölüşülmeli zaten
27 Kasım 2007 13:06
peter pan
ama hesabı ödemek için ısrarcı da olmamalı kızlar.
27 Kasım 2007 13:07
***perihel
ömer çok mu ihtiyacın var kızın eve bırakmasına,
genelde ihtiyaçtan kız bırakılır malum madem türksün göster ürksün abiler dolaşıyo etrafta pardon bayan diyen çok.
başka yerlerde de nezaketen yapılır genelde güvenli bölgelerde sence kızın ne kadar nazik olduğunu göstermesine gerek varmıdır?
aslan67 demis ki:
beni eve bırakan kızın alnından öperim:)
Evet işte ben de bunu vurgulamak istedim..Öyle bir kız çıksın karşıma zaten anamın elini öptüreceğim:)
aslan67
Hadi telefonu geçtim de insanın webcamde görüntülü konuşma gerçekleştirirken yakalanması daha çok acı verir sanki?:)
peter pan demis ki:
ben de vermem:)paralel hatta dinler valide kesin:)
bizim evde paralel hatta gerek yok. salondan dinler herkes. kimse de sessizce dinlemez. eaaööağğğğ şeklindeki ayıca sesler kaçınılmaz olur yani:))
'' i l k o ''
sakal trası olmalıyız :)
27 Kasım 2007 13:08
aslan67
ömer çok mu ihtiyacın var kızın eve bırakmasına,
genelde ihtiyaçtan kız bırakılır malum madem türksün göster ürksün abiler dolaşıyo etrafta pardon bayan diyen çok.
başka yerlerde de nezaketen yapılır genelde güvenli bölgelerde sence kızın ne kadar nazik olduğunu göstermesine gerek varmıdır?
yok canım kazık kadar adamım ne gereği:)
ama çoğu kızdan bir farkı olur gözümde eğer eve bırakırsa:P
27 Kasım 2007 13:09
'' i l k o ''
hehahahha :))
27 Kasım 2007 13:09
aslan67
Evet çünkü yanındaki kıza para ödettirmeyen,gurur yapan erkekler günümüzde çok sayıda..Ortamda yüksek gerilimli kavgalar çıkabilir..Bu da ilişkinin seyri açısından sakatlıklar doğurabilir..
peter pan demis ki:
ama hesabı ödemek için ısrarcı da olmamalı kızlar.
127 Kasım 2007 13:10
peter pan
Hadi telefonu geçtim de insanın webcamde görüntülü konuşma gerçekleştirirken yakalanması daha çok acı verir sanki?:)
webcam açıyosan sağa sola uyarı asman lazım. misal yazın bizim arkadaş açmış kamerayı, kızla öyle konuşuyolar. e yaz malum, üzerimizde pek bişey yok, langır lungur daldık, sonra bi baktık kameradayız. obaaa:))
27 Kasım 2007 13:11
'' i l k o ''
ılkını bız verelımde ondan sora bakarız :)
27 Kasım 2007 13:11
***perihel
ben bi defa bir arkadaşıma ben bırakayım seni dedim misafir sayılırdı Ankara'da şehir dışından gelmişti zaten,olay yaptı çok yadırgadı olur mu öyle şey ben bırakçam dedi kaç kere,aynı şey hesapta da yaşandı başka bir arkadaşımla:)
ben artık çekiniyorum öyle tekliflerde bulunmaya hakaret olarak algılıyolar
27 Kasım 2007 13:13
aslan67
Erkeğin atlet ve boxer ile görünmesine nazaran kızın ev arkadaşlarının bu pozisyonda yakalanması daha çok iç burkar kanımca:)
peter pan demis ki:
webcam açıyosan sağa sola uyarı asman lazım. misal yazın bizim arkadaş açmış kamerayı, kızla öyle konuşuyolar. e yaz malum, üzerimizde pek bişey yok, langır lungur daldık, sonra bi baktık kameradayız. obaaa:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/16062
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.