ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > İlk Buluşma taktikleri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

mırıltı.jj
mırıltı.jj
:)))))))) yok benm anlayışım bu değil...
ama sizin çekememezliğiniz çok komik gelio bana nedense:D
üzerine bi sürüde kılıf giydiriosunuz:))

valla çekememezlik dediğin şey sweetciğimin anlattığı olay bizim okulda olsa evet olurdu,yani benim çekemeyeceğim noktada sevgilinin not tutması noktasıdır:))yoksa benim anlattığım durumda çekilemeyecek bişey yok yani,zevk,bakış açısı hatta bi de felsefe meselesi
27 Kasım 2007 15:12   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
bende sürekli yapışık gezilen durumlarda bıkkınlığın kaçınılmaz olduğunu savunuyorum,ilahi aşk değilki bu kendini adayasın

ya kendini adasın demiyorum ben zaten, ama bazı insanlarda aşk ileri boyutlara varabilir, aşktan öte takıntı olabilir, bundan dolay bi insanı yargılamak olmaz demek istiyorum. yoksa ben de her gün görüşsünler hede hödö diye düşünmüyorum. ben ki ilk ve tek sevgilisinden, aynı zamanda ilk aşkımdı, 2 haftada sadece 3 kez buluştuğu için tekme yemiş biriyim. çok görüşmek bence de çok şaane değil, ama yine de dediğim gibi usanç olmaz bence. denemedim ama düşüncem kesin.
27 Kasım 2007 15:12   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
ya kendini adasın demiyorum ben zaten, ama bazı insanlarda aşk ileri boyutlara varabilir, aşktan öte takıntı olabilir, bundan dolay bi insanı yargılamak olmaz demek istiyorum. yoksa ben de her gün görüşsünler hede hödö diye düşünmüyorum. ben ki ilk ve tek sevgilisinden, aynı zamanda ilk aşkımdı, 2 haftada sadece 3 kez buluştuğu için tekme yemiş biriyim. çok görüşmek bence de çok şaane değil, ama yine de dediğim gibi usanç olmaz bence. denemedim ama düşüncem kesin.

o zaman aynı kulvardayız:)

bir an şaşırmadım değil bunu mantıklı bulanları görünce,bulanlara hala şaşırıyorum,elimde değil
27 Kasım 2007 15:16   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

Yaa ben de çekemiyorum işte:)) yok canım şaka bi yana ben yanımda böyle el pençe divan durmuş bi adam istemem notu eksik kalsın ben bulurum birilerinden o notları:)

mırıltı.jj demis ki:

:)))))))) yok benm anlayışım bu değil...
ama sizin çekememezliğiniz çok komik gelio bana nedense:D
üzerine bi sürüde kılıf giydiriosunuz:))

valla çekememezlik dediğin şey sweetciğimin anlattığı olay bizim okulda olsa evet olurdu,yani benim çekemeyeceğim noktada sevgilinin not tutması noktasıdır:))yoksa benim anlattığım durumda çekilemeyecek bişey yok yani,zevk,bakış açısı hatta bi de felsefe meselesi

27 Kasım 2007 15:16   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man

yaw sen az önce çekemiorum kardeşim demiomuydun:)))))
bende onu diorm işte... çekilemeyecek bi şe yok... herkes hayatından memnun.. felsefe kısmına girmicem... çok başarılı deilim o konuda:D
27 Kasım 2007 15:17   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
en güzeli görücü usülü evlilik arkadaş. her şey zaten geleneklere göre planlanmış. ne götüreceksin, ne giyeceksin, ne içeceksin...
oohh, sıkıntı yok işte ne yapıcam ne edicem diye:)
27 Kasım 2007 15:23   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
en güzeli görücü usülü evlilik arkadaş. her şey zaten geleneklere göre planlanmış. ne götüreceksin, ne giyeceksin, ne içeceksin...

artık o iş de öyle değil...önce tanıştırıolar sonra yine gezme tozma süreci,aynı hesaba çıkıyor yanii:)) yok öyle duvağı açınca yüzünü görmeler falan,nerde o eski görücü usulleri:)))
27 Kasım 2007 15:26   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
olsun, en azından ilk buluşma stresi yok:))

mırıltı.jj demis ki:

artık o iş de öyle değil...önce tanıştırıolar sonra yine gezme tozma süreci,aynı hesaba çıkıyor yanii:)) yok öyle duvağı açınca yüzünü görmeler falan,nerde o eski görücü usulleri:)))

27 Kasım 2007 15:27   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
yaw sen az önce çekemiorum kardeşim demiomuydun:)))))
bende onu diorm işte... çekilemeyecek bi şe yok... herkes hayatından memnun.. felsefe kısmına girmicem... çok başarılı deilim o konuda:D

laf yetiştirmiyim diyorum ama dayanılacak gibi değilsin:))çekemiorum noktasına dönersek,o cümlenin hemen sonundaki gülücüklere dikkatini çeker,sana hemen arkasından gelen şaka bi yana söz öbeğini işaret ederim:)))
 2   27 Kasım 2007 15:29   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams

Ahhh ahh tam bi süpriz yumurta durumuydu o zamanlar ne kadar güzeldi işte o yüzden evliliklerin heyecanı yok artık,ee herşeyi biliyon ediyon:)
Ayrıca ben görücü usulü evlenip sonradan aşık olmuş çok insan biliyorum etrafımda biraz zoraki aşk gibi ama olsun:)) aşk işte... :)

mırıltı.jj demis ki:

27 Kasım 2007 15:29   mesajın adresini al  

jeandarc
jeandarc
Ahhh ahh tam bi süpriz yumurta durumuydu o zamanlar ne kadar güzeldi işte o yüzden evliliklerin heyecanı yok artık,ee herşeyi biliyon ediyon:)
Ayrıca ben görücü usulü evlenip sonradan aşık olmuş çok insan biliyorum etrafımda biraz zoraki aşk gibi ama olsun:)) aşk işte... :)

bu yüzden de evlilikler daa uzun soluklu olurdu eveet yaa nerde o günler
27 Kasım 2007 15:31   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
olsun, en azından ilk buluşma stresi yok:))

sorun anlaşıldı:P

şaka bi yana da hakikaten çok stresli olur ilk buluşmalar,işte bence erkeğin kişiliği ilk kez bu noktada devreye giriyor biraz rahatlatıcı,neşeli,lafazan biriyse stres falan kalmaz,ilişkiyi yönlendirmek erkeklerin elinde biraz

27 Kasım 2007 15:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009